Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben oyların doğru olduğunu savunuyorum zaten de işte Doğu tarafında olma ihtimali maalesef ki var.
Zannetmiyorum ya knka parti yetkilileri de Zaten kontrol ediliyor hangi sandıkta kaç oy olmuş kim ne atmış şüphe varsa zaten bunu savunurlar CHP den öyle ciddi bir itiraz gelmedi hatta adamlar kendi sosyal medya ve seçimlerden sorumlu biri mi neydi onu görevden aldılar yanlış bilgi verdiği için CHP de kabul etti yani

eyupe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyüp Ensar Candaroglu
sinan ogana bağlı hersey kimle anlaşacagına baglı ama bence rte alır

majorw0w

80+ Silver
Zannetmiyorum ya knka parti yetkilileri de Zaten kontrol ediliyor hangi sandıkta kaç oy olmuş kim ne atmış şüphe varsa zaten bunu savunurlar CHP den öyle ciddi bir itiraz gelmedi hatta adamlar kendi sosyal medya ve seçimlerden sorumlu biri mi neydi onu görevden aldılar yanlış bilgi verdiği için CHP de kabul etti yani
Hocam gaz almak durumu da olabilir cidden itiraz gelmedi chpden bir de onurdu adı verileri girenin görevini almış kk öyle bişey olsa kk direk ekrana gelirdi 50 kere söylerdi ilginç şeyler var.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Sinan ve Muharrem incenin toplam oyu 3.068.324. AKP Ve CHP arasındaki oy 2.520.164. Yani bu demek oluyor ki Bu toplam oyun %83.13 ünü CHPnin alması gerekiyor ki CHP kazansın.

Tabii ki bunun bir de şu kısmı var.
İlk tur 9 milyon oy kullanmayan seçmen.
1.3 Milyon Geçersiz sayılan oy.
50 Bin 28 mayısa kadar 18 yaşına girecek seçmen.

Sonuç olarak hiç belli olmaz :)
Burada dediğim gibi hiç belli olmaz reis.

Mirai

80+
Ysk nin hile yaptığını düşünüyorum seçim bitmesine rağmen sonuçları yayınlamadılar girip sandık numaramızı girip sonucların dogru mu yanlış mı girildiğine bakmamamız için ayrıca gazeteciler açıklama yaptığı zamanda duymazdan gelip gitti ben seçimin 1. turda bittiğine inanıyorum bizim burada ki sandıkta açık ara kk öndeydi twitterdan bakarsanızda herkes öyle diyor ama ne hikmetse 2. tura kalıyor :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam gaz almak durumu da olabilir cidden itiraz gelmedi chpden bir de onurdu adı verileri girenin görevini almış kk öyle bişey olsa kk direk ekrana gelirdi 50 kere söylerdi ilginç şeyler var.
İlginçlik yok knka CHP nin 6 li masanın Zaten maksimum oyu bu siz zannediyor musunuz iyi partililer deva partililer CHP lilerin tamamı K.K ye verdi vermediler knka 😉 bu işte bişey var Zaten o 6 li masa ya bak hepsi geri dönüş yapacak onlarda karakter yok çünkü 🤣 Mansur aday olsaydı belki alırdı bu yüzden Tayyip hep kazanıyor zaten KE.MAL olduğu müddetçe de kazanır

majorw0w

80+ Silver
İlginçlik yok knka CHP nin 6 li masanın Zaten maksimum oyu bu siz zannediyor musunuz iyi partililer deva partililer CHP lilerin tamamı K.K ye verdi vermediler knka 😉 bu işte bişey var Zaten o 6 li masa ya bak hepsi geri dönüş yapacak onlarda karakter yok çünkü 🤣
Ya kk twit attı masaya vurdu elini şimdi bir şey demiyor twitter kaynıyor :D valla ben de anlamadım. Veri girişinde nasıl hile olabiliyor ? 5 tane delegeden imza alıyorlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ya kk twit attı masaya vurdu elini şimdi bir şey demiyor twitter kaynıyor :D valla ben de anlamadım. Veri girişinde nasıl hile olabiliyor ? 5 tane delegeden imza alıyorlar.
Bu itirazlar bu söylemeler her seçimde var knka ya içi dolu şeyler değil bunlar en son sözü her zaman millet söyler

İceWolf

80+ Silver
Ulen çok güldüm. Bir sürü hesap, YSK yı suçlamış, Devleti suçlamış, AA yı suçlamış. :) :)

Hiç biride İmamoğlu-Mansur bizi terlik yerine koyup yalan söylemiş demiyor. CHP ajansı bile %50-43 oranı verirken "Öndeyiz" diyen KK bize yalan söylemiş demiyor. :):)

Kitle güzel, kitle babam kitle. :):) Bide CHP seçmenlerini seçim gecesi CHP GM BAHÇESİNE bile sokmamışlar. Çok güldümya :):):)

En çok güldüğümde 1 oy bile CHP ye oy vermeyen 4 partiye 39 MV verdiler. CHP seçmenlerinin oylarını güzel satmışlar :) :)

majorw0w

80+ Silver
Bu itirazlar bu söylemeler her seçimde var knka ya içi dolu şeyler değil bunlar en son sözü her zaman millet söyler
Knk mesele şu o kadar adam ıslak imza atıyor veri girişinden önce parti yetkilelerine durum bildiriliyor en son veri girişi oluyor zaten. Aa ve ankadaki veriler veri girişinden önceki veriler zaten ben de bunu anlamadım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knk mesele şu o kadar adam ıslak imza atıyor veri girişinden önce parti yetkilelerine durum bildiriliyor en son veri girişi oluyor zaten. Aa ve ankadaki veriler veri girişinden önceki veriler zaten ben de bunu anlamadım.
Tarafsız medya olmazsa öyle olur 😉

İceWolf

80+ Silver
İyide KENDİ VERİLERİ %50-43 ken yaptılar açıklamaları :) :) :)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Sinan ve Muharrem incenin toplam oyu 3.068.324. AKP Ve CHP arasındaki oy 2.520.164. Yani bu demek oluyor ki Bu toplam oyun %83.13 ünü CHPnin alması gerekiyor ki CHP kazansın.

Tabii ki bunun bir de şu kısmı var.
İlk tur 9 milyon oy kullanmayan seçmen.
1.3 Milyon Geçersiz sayılan oy.
50 Bin 28 mayısa kadar 18 yaşına girecek seçmen.

Sonuç olarak hiç belli olmaz :)
8 milyon sandığa gitmeyen insanlara da ulaşılması şart

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,117
Üyeler
161,213
Son üye