Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
İstanbul seçimlerinde geride kalınca ortalığı inletip tekrar seçim yaptıran erdoğan ne hikmetse bu seçim 49.5 te kalınca sesini bile çıkarmadı neden mi çünkü ÇALA ÇALA 49.5'e kadar oy çalabildi 2.turda 49.5 i bile alamayacak bu kadar basit. Ha %3-4 tahmin edilen mhp'nin de oyları çalarak %10'a ulaşmasından bahsetmiyorum bile. Madem dünya lideri madem ümmetin lideri neden seçimlerde haksızlık , hile hurda yapıyor eyyyyy akp'li kardeşlerim buna'da cevap verin. Ne hilesi diyeceklere tonla kanıt atarım merak etmeyin sizin gibi boş boş sallamıyoruz.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Emrullah9

80+
İstanbul seçimlerinde geride kalınca ortalığı inletip tekrar seçim yaptıran erdoğan ne hikmetse bu seçim 49.5 te kalınca sesini bile çıkarmadı neden mi çünkü ÇALA ÇALA 49.5'e kadar oy çalabildi 2.turda 49.5 i bile alamayacak bu kadar basit. Ha %3-4 tahmin edilen mhp'nin de oyları çalarak %10'a ulaşmasından bahsetmiyorum bile. Madem dünya lideri madem ümmetin lideri neden seçimlerde haksızlık , hile hurda yapıyor eyyyyy akp'li kardeşlerim buna'da cevap verin. Ne hilesi diyeceklere tonla kanıt atarım merak etmeyin sizin gibi boş boş sallamıyoruz.
Hocam, ne konuştuğunuzu iyi bilin :D ben AKP li değilim. Ama Chp'nin saçmalıklarından bıktım artık. 2019 seçimlerinde Akp'nin oyların tekrar sayılması yönünde talebi varken Chp kanadı tekrar seçim konusunda diretti.

arturo

80+ Silver
Hocam, ne konuştuğunuzu iyi bilin :D ben AKP li değilim. Ama Chp'nin saçmalıklarından bıktım artık. 2019 seçimlerinde Akp'nin oyların tekrar sayılması yönünde talebi varken Chp kanadı tekrar seçim konusunda diretti.
Hocam 2019 seçimlerinde akp itiraz ederek seçimi tekrar yaptırdı ama yine chp kazandı hemde ağır bir farkla(İstanbul)

mental bey

80+ Bronze
Toplam olma bilinci dediğin Türkiye'deki toplumsa yok sağol almayayım daha iyi. Bireysellik ön planda falan da değil. Gayet mutlu aileler de var, arkadaşlıklar da var, mahalleler de var. Sadece etnik kültürleri bizim gibi olmadığı için milliyetçilik kavramına bağlı değiller. Yine de ona rağmen lafı geldiğinde ABD milliyetçiliğini en iyi yapabilecek ülkedirler çünkü karşılaştırmaya kalkamazsın. Kimsenin kimseye saygısı yoktur sözünü nereden duydun bilmiyorum ama çok saçma bir cümle.
Evet yoktur. O yüzden büyük kampanyalar başlattır. SWJ'ler bile çıktı. Yaptırılamlar falan hep yapıyorlar.

Suç oranları çok çok yüksek.

yusuftheayay

80+ Bronze
Niye ses çıkartsın gider 2. Tura tekrar kazanır, belediye seçimlerinde 2. Tur yok o yüzden itiraz etti, ne saçma bir kıyas bu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yine çok sevdiğim bir söz var oy verirken aklınıza devlet bekası değil de yağ soğan fiyatları geliyorsa siz bu devletin, milletin evlatları değilsiniz.
O soğanlar devletin bekasıdır zaten. Yıl 2023, 2024 yolda Iraq bizim topraklarımızı mı fetih edecek. İha siha yemeyeceğine göre. Yahu düşünerek hareket edin artık

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
O soğanlar devletin bekasıdır zaten. Yıl 2023, 2024 yolda Iraq bizim topraklarımızı mı fetih edecek. İha siha yemeyeceğine göre. Yahu düşünerek hareket edin artık
İha siha yiyemeyecek miyim PUAHAAH siz harbi cahilsiniz. Tamam İha siha yapmayalım soğan fiyatı düşsün, dış güçlere karşı soğanla politika yaparsın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İha siha yiyemeyecek miyim PUAHAAH siz harbi cahilsiniz. Tamam İha siha yapmayalım soğan fiyatı düşsün, dış güçlere karşı soğanla politika yaparsın.
İha siha yapmayın mı dedim? Dış güçleri ciddiye almazsan etkileri azalır. Bırak konuşsunlar. İha siha projesini BAHANE göstermeyin.

Ülkede 10 potansiyel var. 8 tanesi çalınıyor. 2 tanesi size gösterilince Erdoğan fanı oluyorsunuz. 8 tane çalınanı görmüyor musunuz? Hem siha iha yapıp hem ucuza soğan yiyebiliriz diyorum

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kılıçtaroğlu, Babala TV'ye çıkacakmış. Belki buradaki soruları gidip sorarsınız birinci ağızdan da duyarsınız

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,201
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom