Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yusuftheayay

80+ Bronze
hüda-par'a veriyorsun ama? sizin yüzünüzden meclise girdiler? Sen vatanını sevmiyor musun yoksa? neden özerklik isteyen partiyi savunuyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ee hüdapara veriyo da, sende diğer tarafta hem HDP ye hem fetöye veriyorsun oda özerklik istiyor, bu niye canını sıkmıyor?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
sen ciddi misin şAĞİFPASŞİALSPĞİGLASPGLASGPŞASLGŞP cahilsiniz oğlum, cahil.. Aynen, şimdi bile çıkabilir. Git araştır, konuş. Seninle münazaraya girmeyeceğim, cahil olduğunu düşünüyorum.
Cahil olan sensin. Git araştır bakalım hukuki olarak mı içerde? Ben seninle tartışmayacağım.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Ee hüdapara veriyo da, sende diğer tarafta hem HDP ye hem fetöye veriyorsun oda özerklik istiyor, bu niye canını sıkmıyor?
HDP'nin özerklik istediği bir makaleyi atsana buraya, fetö.. O ne alaka? Fetöye hoca efendi diyip yücelten senin partin.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ya dalgamı geçiyorsun. Özerkliği getirecem diyen KEMAL KILIÇDAROĞLU.

Hdpye özerklik verildiği anda geçmiş olsun. Ülke gitti. Hüdapar özerklik istese eroğdan ın bir telefonuna bakar. 4 tane mv var Hüdapar. Hdpnim 57 mv var.

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
selo söylemleri bırakılmadan oğanla anlaşmanın bir yolu olmalı. KK dedem selo demesin bir daha ama ufaktan göz kırpsın, oradaki seçmen giderse seçim direk gider.
Katılıyorum Van'da yaşıyorum bu söylenenler kuvvetle muhtemel

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
HDP'nin özerklik istediği bir makaleyi atsana buraya, fetö.. O ne alaka? Fetöye hoca efendi diyip yücelten senin partin.
Farkında olmadan olduğunu söyleyen bizim partimiz. Ama bunu bile bile beraber olmaya devam eden sizin partiniz.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Farkında olmadan olduğunu söyleyen bizim partimiz. Ama bunu bile bile beraber olmaya devam eden sizin partiniz.
Bro, doğudan oy alabilmek için yapıyorlar. Biraz mantıklı ol ya, sen cidden mutlu musun şuan ya?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Buraya yazıyorum Erdoğan ikinci turda kazanacak.
Abdullah Çatlı'nın çok sevdiğim bir sözü var TERÖRİSTLERLE KONUŞULMAZ, ANLAŞILMAZ, PAZARLIK YAPILMAZ. KAFASINA SIKARSIN SEVABA GİRERSİN.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Abdullah Çatlı'nın çok sevdiğim bir sözü var TERÖRİSTLERLE KONUŞULMAZ, ANLAŞILMAZ, PAZARLIK YAPILMAZ. KAFASINA SIKARSIN SEVABA GİRERSİN.
vatanını sevmiyorsun yanii

İceWolf

80+ Silver
Kafaya sıkma falan hoş değil. Teknoloji üretiyoruz artık, Sınır ötesinde SİHA lar sağlıyor güvenliği. Sihaları bu yüzden sevmiyor olabilirlermi?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom