EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 839
Hepsinin kullanacağını yine sanmıyorum max 3M falan kullanır geçersiz oy oranı bu sefer artar eminim8 milyon sandığa gitmeyen insanlara da ulaşılması şart

Hepsinin kullanacağını yine sanmıyorum max 3M falan kullanır geçersiz oy oranı bu sefer artar eminim8 milyon sandığa gitmeyen insanlara da ulaşılması şart
Kendi Ajansları Anka %50 rte, %43 kk veriyordu TV de, Ama İmamoğlu ve Mansur CHP lilerin gözünün içine baka baka yalan söyledi. Ve kitlede yediTarafsız medya olmazsa öyle olur![]()
8 milyonun hepsini çekemez kimse biliyorum. Ulaşmaları şart, en az %30'u katılım sağlarsa ne mutlu kk'ye. Ama yolunu bulmaları şart.Hepsinin kullanacağını yine sanmıyorum max 3M falan kullanır geçersiz oy oranı bu sefer artar eminimMasa kırmaya çalışırken sağa sola vuran seçmenler
Pusulaya Galatasaray Fenerbahçe yazan seçmenler vesaire bu sefer akıllanacaktır.
Allah Allah CHP neden itiraz etmemiş? İtiraz yeri twetter mi YSK mı?Aşırı oy çalımı var Tweeter a bakarsanız. KK 131 oy alırken 33 girmişler sisteme bunların önüne geçersek ezivi üstünlük ile KK alır o yüzden herkes oyunu sandıığını korusun.
TABİKİ DE REİS-İ CUMHUR RECEP TAYYİP ERDOĞANSeçim 2.tura kaldı sizce RTE %49 aldı kk%45 Sinan oğan %5 aldı 2.turdan kim galip gelebilir
Yav twetter de sahte video bağımlısı kitle varya, o yüzden YSK ya başvurmuyorlar. Twetter kitlesine kitlemek zaten amaçları.Yalnız şunu farkettim Muharrem İncenin 0 aldığı sandıkta güya kk nin 143 oyu ona geçti dediler. Sandığa bakınca İnce 0 gözüküyor. Algı yapan da var.
Yıl başından beri düzenli olarak cari açık rekoru kırıyoruz. Şuan batmaması asla batmayacağı anlamına gelmiyor1. Şu an ülke batmadı. Hala işleyiş sürüyor. Yalan konuşma burada.
2. Ben AKP'li değilim. Erdoğan'ın kalıp kalmaması halkı ilgilendirir. Ezdi oylamada, gördük.
3. Bu konu geçmişe takıntılı kalanlar içindi.
Resmi olarak itiraz geldi CHP'den nasıl gelmedi?Zannetmiyorum ya knka parti yetkilileri de Zaten kontrol ediliyor hangi sandıkta kaç oy olmuş kim ne atmış şüphe varsa zaten bunu savunurlar CHP den öyle ciddi bir itiraz gelmedi hatta adamlar kendi sosyal medya ve seçimlerden sorumlu biri mi neydi onu görevden aldılar yanlış bilgi verdiği için CHP de kabul etti yani
Olabilir. Ben batmaz demiyorum. Şu an batmadı dedim. Çünkü ülkede işleyiş sürüyor.Yıl başından beri düzenli olarak cari açık rekoru kırıyoruz. Şuan batmaması asla batmayacağı anlamına gelmiyor
Tm ne güzel işte sahip çıkılmış sandığa tekrardan yetkililer ile sayım yapılır sonuç çıkılır yani demek istediğim oylardan bişey çıkmaz knka her seçim bunlar oluyor yüzde 5 de oy alamazlar herhalde itiraz sonucu da çıkıyor yani 4 tane milletvekili daha aldı CHP olmuyor değil oluyor veriliyor yani yanlışlık varsa da en son sonuç zaten belli olur ysk verileri yetkililer ile paylaşıyor sayım kağıdı ile partililer karşılaştırma yapıyor eğer hata varsa tekrardan o sandıkta sayım yapılıyor doğru sonuç bulunuyor her seçim böyle hatalar oluyor ama sonra düzeliyor olağan bir durum seçimlerde buResmi olarak itiraz geldi CHP'den nasıl gelmedi?
Post automatically merged: