Arama sonuçları: *

1. Rosita

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

duyanlaraaaaaaa duymayanlaraaaaaaa ne güzel söylüyo la :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  2. Rosita

Ana Konu Donanım Arşivi İlk İş Birliğine Özel DA-C! Sistemini Sizlere Hediye Ediyoruz 🔥

valla benim de öyle bir durum oldu ya madem mağduriyetleri gideriyorsunuz, bize de bi el atın :D benimde sipariş iptal gözüküyor diye ödeme yapamadım. eğer yardımcı olacaksanız ödeme yapayım
  3. Rosita

Ana Konu Donanım Arşivi İlk İş Birliğine Özel DA-C! Sistemini Sizlere Hediye Ediyoruz 🔥

böyle kampanyaları bence internette yapmayın. alt yapınız çok zayıf şubenize yapın gelip alalım.
  4. Rosita

MAYIS AYI'NIN ÜRÜNLERİ 🔥 HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM GELSİN 🔥

Hocam bunu okuyorsan, lütfen artık aynı şeyleri görmek istemiyoruz. Lütfen Lütfen artık farklı şeyler. Kasa olur, sıvı soğutma olur. Yani hep düşük bütçeye hitap ediyorsunuz. Bizde oyuncuyuz , bizde gameriz.
  5. Rosita

MAYIS AYI'NIN ÜRÜNLERİ 🔥 HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM GELSİN 🔥

Hocam artık farklı bir şeyler olsun mesela benim ihtiyaçlarım şunlar; 1- Wireless kulaklık 2- Şık bir kasa ve Psu 3- Sıvı soğutma 4- Kasa fanları 5- Sleveed kablo setleri 6- Oyuncu koltuğu 7- Yazıcı
  6. Rosita

itopya & Donanım Arşivi Ayın Ürünü İndirimi Ne Olsun?

Asus ekipmanlar bekliyorum. Özellikle anakart sıvı soğutma kasa gibi pc bileşenleri veya klavye,mouse,kulaklık da olabilir.
  7. Rosita

MART Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Hocam, artık ram,ssd,anakart vb. Ürünler görmek istiyoruz. Aksesuarları dizdik, bileşenlere ihtiyacımız var. Yine de buna ek olarak monitör de olabilir.
Top Bottom