Abi bir monitör çıkalım inşallahKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Konu dışı yorumlar veya yorum kalabalığı olmasın
kaliteli güzel bi kulaklık bekliyoruz reis ama haftaya olsun para yokkk ((Knkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Masan ne kankaİncehesapdan xfx 6700 xt yada 6800 xt 2020 den beri sistem ekran kartsız bıktım artık alıcam yeterrrrrrrrr.. R9 270 vardı oda öldü dün. Şuan acil lazım artık geçen hafta alamadım cuma gecesi indirimden. Apo bizi gör iyi bişi yapta alalım artık 2 yıldır sistem hayrını göremedim görüntüden başka oda gitti
Kendim tasarladım mobilyacı ile kendinde çok rahat yapabilirsin ve daha hesaplı oluyor.Masan ne kanka
Hocam, artık ram,ssd,anakart vb. Ürünler görmek istiyoruz. Aksesuarları dizdik, bileşenlere ihtiyacımız var. Yine de buna ek olarak monitör de olabilir.Knkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum