1 veya 2 TB HDD ve Ryzen 5. nesil işlemciler.Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
RX580 ısınma problemine çözüm.Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Evet 1 TB HDD iyi olur WD Blue @Abdullah HacıgülHDD 1TB KALİTELISINDEN IYI OLUR REIS
Dolar: Hop kardeşim nereye ?Makelsan'ın 850VA'lık şu UPS'nin 100tl daha aşağı çekilmesini istiyorum,alacağım fakat bu fiyatta olduğu için alamıyorum.
Makelsan Lion 850VA 510W (1x 12V 9AH) LED 5-12dk Line Interactive UPS - Kesintisiz Güç Kaynağı | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Makelsan Lion 850VA 510W (1x 12V 9AH) LED 5-12dk Line Interactive UPS - Kesintisiz Güç Kaynağı - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
Yerli üretim değil mi bunlar, dolarla ne ilgisi var?Dolar: Hop kardeşim nereye ?
Dolar ve euro kuruDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler