Arama sonuçları: *

1. berkec34

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

Benim bunu atma sebebim sayı falan değil, ben sana istersen sayısal olrakta atayım 200 den fazla sunarım. Atma sebebim her hükümet beli dönemlerde özelleştirme yapmıştır ve yapacaktır. Örneğin bir hükümet değişiminde yine özelleştirmeler olmayacak mı? Bu özelleştirmeler kendi yandaşlarına...
  2. berkec34

Ya 20 yıldır aynı terane yok kadınları zorla kapatacaklar yok açık giyinemeyeceğiz falan Bak görmüşsündür illaki bunu. Yalnış anlama kime oy verdiğin önemli değil. Ama 20 yıl öncede algı aynı algı şuanda da algı aynı.
  3. berkec34

Bak kardeşim, Türkiyede demokrasi bu kadar işte. Ben hudaparıda sevmem ama adamlar kaç Türk askeri öldürmüş? Ne zaman yolun altına bomba döşeyip bak mayın değil bomba döşeyip 10 metre çapında çukur açacak bir patlama yapmış Türk askerine karşı, hee mana göre o da terördür. Ama bizim vergilerle...
  4. berkec34

Bende üşendim
  5. berkec34

Çözüm sürecinden önce dağ eteklerinde olan karakollar sürekli pekaka baskınlarında kalıyordu. Her ay en kötü 2-3 tane karakol baskını ve çatışması oluyordu. Çözüm sürecinde karakollar dağ tepelerine çıkarıldı ve oldukça sağlam yapıldı. Ek olarak oğuzhan uğurda diyor ya artık savaşmayalım...
  6. berkec34

Aynen aselsanda misal ilk telefon yapan firmalardan. Ama ne hikmetse devamı gelmedi. İlk arabayı yaptın devrimi ama benzin koyulmamış diye arabayı yerden yere vurup ürettirdiler dimi :D Uçak fabrikasınıda traktör fabrikasına çevirdiğimiz için şuan traktör fabrikasından çıkıyor sihalar :D
  7. berkec34

Bende açıkcası senin gibi bakıyorum. Ama Mecliste Ata ittifakına vereceğim. Belki başkan seçilemeyebilir ama meclise girebilirler 1683961880 Biri ben :D Bu arada oy kullanabilecek herkes oy kullansın, birde şey duyuyorum sosyal ağlarda. Ailesi foto çekmesini istiyormuş çocuk sinan oğana verecek...
  8. berkec34

@Mehmet Yılmaz Sövmeyelim mi buna şimdi?
  9. berkec34

Aynen kardeşim, ben rte dedim diye sabahtan beri saydıran sizsiniz. Ben niye veriyorsun kemale dedim mi? Banane kime veriyorsanız verin. Ben sadece kendi seçmeni dahil aday olma demesine rağmen aday olana oy moy vermem dedim. Sabahtandır saydıranda sizsiniz. Sizinde zihniyetiniz bu. 20 yıllık...
  10. berkec34

Ya birader ne vergi veriyorsunda ağlıyorsun. Benim bu ay verdiğim verginin 10da 1ini ömründe vermemişsin konuşuyorsun :D Bi sen vergi veriyorsun ülkede :D Verdiğin marketten aldığın kolanın vergisi onuda yediyse haram olsun diyorsun allahın fukarası :D
  11. berkec34

Amin kardeşim, senin dualarının Allah mislini sana versin :)
  12. berkec34

Önce iftira atıyorsun nerden geldiği bellidir diye. Açıklamayı yapıyoruz kapak oluyorsun sonra akıllanmadıysan diyorsun. Tamam kerdeşim sen çabalamadan kemal deden cebini dolduracak senin :D Hayır madem böyle havadan para istiyorsunuz cem uzana verin meclise girersem 10k euro vatandaşlık parası...
  13. berkec34

Ya aynen kardeşim sen git babandan para dilen :D
  14. berkec34

Nedeni şu, 5400 Liraya aldım ilk çıktığında. Eth zamanı 25'e sattım. O dönem bir firmada çalışırken gidip 3060ti aldım kalan para ilede internet sitemi yaptırdım. (sunucusudur vs vs) Nerden geldiği belli derken üni okurken okuldan 19.00 gibi gelip, bir eğitim kursunda kantinde çay tost...
  15. berkec34

Özelden yaz istanbuldayım. Sorun yok
  16. berkec34

Asgari altınada çalışmasın bi zahmet onlarca yevmiyeli iş var
  17. berkec34

Önccesinde 3070 vardı sattım :D altımda 850 binlik arabada var. Kendime ait şirketimde var. Ek olarak 26 yaşındayım kardeşim. Üniyi okurken boş durmadık çalıştık yatırım yaptık yeri geldi yedik. Zaten 20 yıldır çarşafa girecekler aynen. Tayyip seçilmeden önce 2000 li yılalrdaki konuşmalara bak...
  18. berkec34

Katılmıyorum, çoğu asgari ile çalışıyor gözüküyor elden para alıyor
  19. berkec34

Kendi parti seçmeni aday olma demesine rağmen inatla aday olan seve seve bana vereceksiniz bir nevi diyen kemale oy moy yok D:
  20. berkec34

MART Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

1TB lık güzel bir m2 ssd ve 2TB civarı güzel taşınabilir harddisklerde güzel indirim olsa fena olmaz
Top Bottom