Arama sonuçları: *

1. drakathx

Setup paylaşma postu

Hayırlı olsun güzel alan yapmışsın masada işlevsel bence tam direksiyon setlik alan ets2 falan akanzi 1755017665 Benim setupta kablo ve işlemci soğutucu sırıtıyor beyaz olmasına rağmen soğutucu o yüzden yarın elime ulaşır Arctic Liquid freezer 3 pro beyaz aldım onu takarsam kasa içi hem ferahlar...
  2. drakathx

Setup paylaşma postu

Goove yada philips dicemde cidden pahalilar ama güzeller de bütçem olsa o şekil donatirım odayı
  3. drakathx

Setup paylaşma postu

Yalnız çok tatlı oda olmuş tebrik ederim kardeşim
  4. drakathx

Setup paylaşma postu

Tahminimce ekran parlaklığı da çoksa belli süreden sonra yorabilir bence beni yoruyor gözlük 👓 taksamda takmasanda
  5. drakathx

Setup paylaşma postu

Valla öyle oyunu salıp kasayı izliyorum napıyor diye 😅🤣
  6. drakathx

Setup paylaşma postu

Kardeşim hayırlı.olsun setup ve oda içi.isiktan 5. Boyut olmuş salih abi gelecek sanki çıkacak karşımıza 😅🤣
  7. drakathx

Setup paylaşma postu

Ya şuan LoL ets2 valorant oynuyorum M2 ssd alacağım 2 adet 2 tb yada uygunsa 4 TB yaklaşık kesin oynadığım 50-60 civarı oyun var her gün hepsini oynamasam da giriyorum sıkıldıkça onları indiricem
  8. drakathx

Setup paylaşma postu

Geçen seneden beri 6 setup değiştirdim içime sinmedi son yaptığım bu setup içime çok rahat sindi
  9. drakathx

Setup paylaşma postu

Ekran kartı sene sonu Süper serisi yada 9080 XT çıkar ümidi ile 🤣
  10. drakathx

Setup paylaşma postu

Hocam onlarada strimer alcam gaming gecesi kovaliyorum cpu gpu ve anakart için denk getirip alcam hepsine
  11. drakathx

Setup paylaşma postu

Kedim 🐱 🐈 kerata buldu serin kasayı fanların altına yatıyor serinliyor 🤣
  12. drakathx

Setup paylaşma postu

Ayrıntıyı fark ettin mi kasanın üstünden aşağı sarkıyor 😅🤣 1755016572 Lian li yapılıyor da thermalright sanırım rainbow ama emin değilim programı var mı bilmiyorum bakmadım
  13. drakathx

Setup paylaşma postu

Daha bitmedi Arctic Liquid freezer 3 pro beyaz takcam yukarı altada yukarıda ki fanları miss 😅🤣
Geri