Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

PS4 slim oyun performansı nasıldır?

Yorumunuzu düzeltin hocam herkes yanlış anlamış sizi o zaman
  2. Ğ Fedaisi

Hocam Pc'niz yok ise Pc almak çok daha mantıklı fakat 8 bine biraz zor toplanır tabi İstanbul gibi semtlerde iseniz ucuza toplarsiniz bence en mantıklısı Pc dizmek
  3. Ğ Fedaisi

Yok hocam yav 4K ps4 imkansız Ps5 zor oynatıyor ama 1080p de sabit 30 verir
  4. Ğ Fedaisi

Sabit 30 Fps, Xbox alın diyecem ama zaten bütün oyunları Pc'de var kol alırsın Pc oynanır. Bence Temizinden Ps4 Pro alın 60 FPS desteği var onda ama her oyunda var mıydı tam bilmiyom.
  5. Ğ Fedaisi

PS4 Takaslı PS5 Alınır mı??

Sahibinden üzerinden oyunların piyasasına bi bakın hesap edin hocam sizin konsol en son 8 civarıdır diye biliyorum.
  6. Ğ Fedaisi

Hocam konsolunuz sizde kalsın en iyisi zarar etmektense elinizde dursun daha iyi başka takaslara girin yada konsolunuzu satın getirtebilirseniz yd'dan getirtin
  7. Ğ Fedaisi

Mantıklı değil hocam oyunların ederide yüksek
  8. Ğ Fedaisi

PlayStation 4 Kol uyarısı

2. El PlayStation 4 slim buldum adam Trendyol'dan teşhir olarak almış sistem bi kaç saat sonra "Kollar Orijinal olmayabilir!" uyarısı veriyormuş adam bunu satıcı firmaya sormuş öyle bişeyi yok isterseniz değişim sağlayabiliriz demiş, adam da uğramamış öyle kullanmış hiçbir sıkıntısını görmedim...
  9. Ğ Fedaisi

Ilk defa ps5 alıcam nelere dikkat etmem lazım

Vatan veya Media Markt gibi fiziki mağazalardan bakabilirsiniz o zaman hocam.
  10. Ğ Fedaisi

Ilk defa ps5 alıcam nelere dikkat etmem lazım

Akakçe'den fiyatlara bak, Garantili PS5 artık bulunmuyor mecbur Stoklarda Yurtdışı Mal olduğu için aldığınız zaman dikkatli kullanın onun dışında güvenilir sitelerden ucuza almaya çalışın. 1709743629 Artık Garantili PS5 bulmak çok zor hocam ben baktım olsa bile fahiş fiyata satıyorlar en...
Top Bottom