Ya bu seri numarası falan muhabbeti var ya o yüzden diyorumbence dikkat edilecek bi şey yok alacan oynucan toplama sistem gibi çileli değil
Artık Garantili PS5 bulmak çok zor hocam ben baktım olsa bile fahiş fiyata satıyorlar en mantıklısı İthalatçı garantili cihaz almak.Ya bu seri numarası falan muhabbeti var ya o yüzden diyorum
Ben daha önce sony garantili diye aldım yalan bunlar ven gidip Kadıköy'den aliyorumAkakçe'den fiyatlara bak, Garantili PS5 artık bulunmuyor mecbur Stoklarda Yurtdışı Mal olduğu için aldığınız zaman dikkatli kullanın onun dışında güvenilir sitelerden ucuza almaya çalışın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık Garantili PS5 bulmak çok zor hocam ben baktım olsa bile fahiş fiyata satıyorlar en mantıklısı İthalatçı garantili cihaz almak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan ucuz olarak bunu buldum hocam buna bakabilirsiniz satıcıya sorun gerçekten Sony Türkiye tarafından Garantili mi diye.
Sony Playstation 5 Standart Edition 825 GB - Türkçe Menü (Sony Eurasia Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sony Playstation 5 Standart Edition 825 GB - Türkçe Menü (Sony Eurasia Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Vatan veya Media Markt gibi fiziki mağazalardan bakabilirsiniz o zaman hocam.Ben daha önce sony garantili diye aldım yalan bunlar ven gidip Kadıköy'den aliyorum