Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

PS3 Almak mantıklı mı?

Hiçbir şey olmaz kardeşim ben 28 yaşındayım ve hayatım boyunca oyun oynadım. Şimdi iş yüzünden 1 buçuk aydır hiç oyun oynayamadım ama hayatımda olumsuz olarka değişen hiçbir şey yok 😂 işine gücüne sarıl ilerde en kralını alırsın Allah'ın izniyle
  2. AGUMBA

PS3 Almak mantıklı mı?

Biraz oyun oynamasan hayatında hiçbir şey kaybetmezsin kardeşim Bence paranı biriktir Yeni bir bilgisayar al
  3. AGUMBA

Bilkom halen garanti hakkında bilgi vermiyor

O zaman sana Allah sabır versin ne diyeyim...
  4. AGUMBA

Bilkom halen garanti hakkında bilgi vermiyor

Benim ASUS ekran kartında sorun olduğu zaman ben aracı firmayı aradan çıkarıp direkt Asus Türkiye Yi aramıştım. Sony Türkiye gibi bir yapılanma varsa oraya ulaşmayı deneyebilirsin
  5. AGUMBA

2. Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek lazım?

Yani aşırı geliyorsa ses ve rahatsız ediyorsa memnuniyetsizliğinizi belirten bir mektupla beraber yollayabilirsiniz şansınızı denersiniz. Bende 3060ti vardı onda aşırı cw vardı ama oyunlarda drop falan da vardı yani tek sorun cw değildi kart tam 3 kere sıfırla değişti hepsinde cw vardı 😂 şimdi...
  6. AGUMBA

2. Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek lazım?

Üst seviye ekran kartlarında da genelde oluyor güçlü cihazlarda fanlar bir tık fazla çalıştığı için bazılarında fanlarda vızzzz diye ince bir ses gelebiliyor çok aşırı olmadıkça zaten garantiye de girmiyor performansa etkisi olmadığı için
  7. AGUMBA

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi Almalıyım?

Ben de öyle düşündüm konsol mu PC mi derken topladım sağlam bir PC beni çok uzun süre götürür şu an 2k ultra ayarlarda en düşük 120-130 fps arası görüyorum ki aklına gelecek her şey full ayarlarda. He ben kolla oynamayı seviyorum diyenler de alır bir tane kontolcü bakar keyfine. Mesela geçen gün...
  8. AGUMBA

Ozaman ne yapıyoruz canavar gibi bir PC topluyoruz kafamız rahat ediyor 😂
  9. AGUMBA

İyi hoş yazmışsın ama bu insanların vaatlerini karşılayabileceklerini berden bileceğiz? Ben de bir Xbox sever olarak bu hale gelsinler istemezdim ama şu an bir Xbox almak para israfından başka bir şey değil... Rakibi sürekli exclusive oyun çıkarırlen biz ağzımızı açıp acaba Forza horizon 6 10...
  10. AGUMBA

Çooook uzun süre Xbox kullanmış biri olarak ben de artık ps5 diyorum çünkü adamlar çatır çutur exclusive oyun çıkarıyor ama Xbox tarafında elle tutulur bi Forza var o da 5 senede bir oyun çıkarıyor... O yüzden ben ps5 diyorum hem bilgisayarın da var Xbox a okadar gerek yok
  11. AGUMBA

Ps5 mi almalıyım Xbox Series X mi?

Ezelden ber bir Xbox kullanıcısı olarka PS5 diyorum çünkü Xbox özel oyunları da çok şatafatlı değil malesef. Ps5 o konuda daha iyi işler çıkarıyor
  12. AGUMBA

Ps5 mi xbox x mi 18 k butcem var ?

Çünkü PlayStation karşısında eziliyor. Satışları düşüyor. Özel oyun olarak Forza dan başka elle tutulur oyunları yok. PlayStation tarafı ise özel oyun konusunda Xbox tan milyon kat daha önde. Microsoft konsol tarafını salıp PC tarafında nerdeyse bütün büyük yapım şirketlerini almaya çalışıyor...
  13. AGUMBA

Evet X çok güçlü amamyine görüntü konusunda vaadedilen değerli tam veremiyor gibi o yüzden PS5 daha iyi bir tercih
  14. AGUMBA

Hayatım boyunca hep Xbox sevdim ve kullandım ama duyumlara göre Microsoft konsol tarafını artık salıcak... Bence ps5 al bir Xbox sevdalısı olarak söyliyorum
Top Bottom