Termal Ped Degistirmeli miyim

Tesekkurler hocam ben termal Ped onerisi bakayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tesekkur ederim hocam yardim edtiginzi Icin tesekkurler
Ben yine söylüyorum gerekli yetkinliğe sahip değilsen riske atma bence ver parasını bakım yaptır. Elindekinden de olma. Sıvı falan sakın deymesin

Tmm hocam simdi acsam olur mu

Illa termal macun surerken Mi acmam Lazim yoksa
İstersen aç ama makineyi kullanma açıp kapandıktan sonra ne olur ne olmaz. Eğer açıp bakarsan bakımını bitirene kadar kullanma bence

termal pad kolay kolay değişen bir şey değil 5-10 yıl tüketim süresi var tabi bu kullanıma göre değişir, macunu yenilerken bak kurumu değilmi kurumuş taşlaşmış ise tamam değişme zamanı gelmiştir fakat onuda kendin zor değiştirirsin ölçüsünü iyi alman lazım yada internetten araştır hazır kit olarakta satıyorlardır eline geline padleri değiştirirken tekrardan macunuda tekrardan yenilersin bu kadar basit özellikle belirtiyorum pad değişimi yapacaksan ölçüsünü iyi al yad aaraştır sonra burada ps4 çok ısınıyor kapanıyor gibi konular açarsın

termal pad kolay kolay değişen bir şey değil 5-10 yıl tüketim süresi var tabi bu kullanıma göre değişir, macunu yenilerken bak kurumu değilmi kurumuş taşlaşmış ise tamam değişme zamanı gelmiştir fakat onuda kendin zor değiştirirsin ölçüsünü iyi alman lazım yada internetten araştır hazır kit olarakta satıyorlardır eline geline padleri değiştirirken tekrardan macunuda tekrardan yenilersin bu kadar basit özellikle belirtiyorum pad değişimi yapacaksan ölçüsünü iyi al yad aaraştır sonra burada ps4 çok ısınıyor kapanıyor gibi konular açarsın
Hocam sogutmasi disinda performans artar mi? Sadece termal macun uygulayacagim

Icini acip bakmadim ama orjinal pedleri kullanacagim

Ileriki zamanda kaliteli Ped almayi dusunuyorum

fatura varmıydı satınm alma tarihine bak
Hayir yoktu

Aldigimda cok tozlu toprakli durumdaydi

Fanlari ve disini iyice temizledim ve altini acip korumaligi temizledim

Cok cok fazla isinmiyor ve orta seviye ses cikariyor

Performans artarmi

Oyunlar 20 fps gibi hissettiriyor

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba kargom geldi herseyi iyice temizledim ve taktim actim fakat hic birsey degismedi 😐

Geri