Arama sonuçları: *

1. Akhiore

PS5 Air play var mı?

Merhaba android tv ye apple cihazlarımın ekranını yansıtmak istiyorum bunun için uygulamalar var fakat pek güven vermediler acaba PS5 te dahili bir Air play desteği var mı? Demek istediğim apple cihazımı PS5 e yansıtabilir miyim araştırmalarım üzerine yok gibi ama sizlerede sorayım dedim apple...
  2. Akhiore

PS3 Almak mantıklı mı?

Bende öyle düşünüyorum zaten ama bilgisayarı satıp üstüne kredi çektim ve bir iş kurdum 1 yıla yakın borç ödeyeceğim para biriktirmek biraz zor gibi ama ekstra bi gelir bulup onu biriktirebilirim oyun içinde artık arkadaşları haftada 1 rahatsız ederim 2 aydır felan bilgisayarım yok kendimi...
  3. Akhiore

PS3 Almak mantıklı mı?

Alsam büyük ihtimal elimde kalır gibi geliyor sonra satmak fln yerine pc bakıyorumda düzgün bir şey yok bütçe ćok az olunca
  4. Akhiore

PS3 Almak mantıklı mı?

Merhabalar 4060 lı bir bilgisayarım vardı onu satmak zorunda kaldım şu an 4k,6k arası bütçem var bilgisayarda alabilirim ps3 te mahallemde biri 3500 e kırık ps3 satıyor sizce hangisi mantıklı ya da hiç bişi almıcam. not dha önce hiç playstationum olmadı
  5. Akhiore

PS5 almak mı PS5 Pro beklemek mi

Pc varsa o zaman PS5 Pro beklemek mantıklı gibi borsa ve fon dan tahminimce çıkana kadar 2 tane PS5 Pro parası çıkar bence onlada bi Meta Quest 3 belki 4 çıkar çıkarsa 4 bi de PS5 Pro alınabilir yani ben olsam böyle yapardım bu sırada uygulama mağazalarından oyun toplardım PS store ve meta...
  6. Akhiore

PS5 almak mı PS5 Pro beklemek mi

Parayı güzel bi yere yatırıp beklemek TL de kalacaksa PS5 almak
Top Bottom