Arama sonuçları: *

1. A

Playstation 5 vs xbox series

Aynı durumdayım seninle yaklaşık 10 ay kadar önce PS5 i aldım bilgisayarım zaten varken bir gün pişman olmadım daha. Daha önce PS4 sahibi falan da olmamıştım sadece Playstation klasikleri beni aylarca götürdü ve şahsen çok beğendim. Şu sıralar çok fazla oyun oynayamıyorum ama akşamları...
  2. A

Playstation 5 CFI 2000 Hakkında Sorular

Priz haricinde satın alınır mı sizce bu verdiğim senaryoda? Mesela vay efendim Japonya ürünü Türkiye'den Playstation Game Pass geçerli olmaz Japonya hesabı açıp oradan game pass alman gerekli gibi bir durum yaşamam değil mi.
  3. A

Playstation 5 CFI 2000 Hakkında Sorular

Sahibinden'de uzun süredir onaylı bir satıcının mağazasından gidip görerek Playstation 5 satın alacağım, satıcıyla ilgili araştırmalayım hep olumlu Hepsiburada mağazaları 77 değerlendirmede 9.7 puan almış yani umuyorum ki satıcı bakımından bir dolandırılma yaşamayacağım ancak satın alacağım ürün...
  4. A

PS5 Slim CFI-2016 Modeli Hakkında Bilgilendirme Ve Önceki Model PS5 FAT CFI-1216 İle Karşılaştırma

2016 ve 2000 modeli arasında ne fark olduğunu açıklayabilir misiniz acaba internette 2000 ile alakalı içerik yok sayılır içerikler hep 2016 veya diğer modellerle alakalı , satıcının söylediğine göre japonya ürünüymüş ancak her ülkenin ürünü her ülkede kullanılabiliyormuş. Sahibindende bir...
Top Bottom