Arama sonuçları: *

1. A

BU KOL ORJİNAL MI? Ps4

ürünün kutusunun fotoğraflarını da istedim , gelince paylaşacağım , dip not ; bilkom garantili yeni bime gelen cihaz bu artık böyle gelmiş olabilir mi ? saygılar
  2. A

BU KOL ORJİNAL MI? Ps4

Kutusu da var
  3. A

BU KOL ORJİNAL MI? Ps4

Bimden alınan bilkom garantili ps4 koludur
  4. A

BİLKOM GARANTİLİ PS4 ALAN VAR Mİ? (BİMDEN)

Merhaba bu ps4 den alacağım ikinci el 1 aylık cihaz 9k ya fakat ps4 kollarının arkasında etiket oluyordu bunda yok garibime gitti başka alan varsa aynı mı kollar yardımcı olanlara teşekkürler 🙏
  5. A

PS5 DE OYUN DEPOLAMAK İÇİN HARİCİ SSD Mİ HDD Mİ ?

teşekkür ediyorum sağolun
  6. A

harici bir yuvasımı var ssd olarak yoksa eskiyi söküp mü takıyoruz ? 1722230707 birde öneriniz varmıdır
  7. A

anladım yani ps5 oyunlarını cihaza ps4 oyunlarını hariciye depolarsam sorun yok gibi
  8. A

harici olsa bile mi?
  9. A

harici düşünüyorum ya 1721993903 1 tb hafızası var ama ben oyun silmek istemediğim için harici bir şey alıp oraya depolamak istiyorum
  10. A

Şok Market PS5 Slim Garanti Hakkında

bilkom garantili veya ithalatçı ne fark ediyor ki
  11. A

Merhaba arkadaşlar ps5 alacağım yakın zamanda ps plusdaki oyunların bir çoğunuda indirip haricimde tutmak istiyorum oyun silmek istemiyorum. harici ssd mi yoksa hdd mi tavsiye edersiniz? önerilerinize açığım iyi forumlar
  12. A

BLACK FRİDAY GELDİĞİNDE PS5 FİYATLARI DÜŞER Mİ ?

BLACK FRİDAY GELDİĞİNDE PS5 FİYATLARI DÜŞER Mİ ? 17bin bandında seyrediyor beklemeliyi miyim?
  13. A

İthalatçi Garanti̇li̇ Ps5 Alinir Mi ?

https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-1990253?magaza=teknodeposu , ürün linki budur arkadaşlar benim için ne gibi bir eksisisi olur yada bir yerde ithalatçı garantili diye bir sorun yaşamış olan varmı teşekkürler
  14. A

Yil Olmuş 2022 Ps 5 Alinir Mi ??

arkadaşlar dikkat çeksin diye yıl olmuş 2022 yazdımda , yani sizin görüşlerinizi merak ettim almaya değermi şuan 16k seviyelerinde , kronik bir sorunu çıkmıştır belki biliyorsunuzdur diye konu açtım
  15. A

Yil Olmuş 2022 Ps 5 Alinir Mi ??

YIL OLMUŞ 2022 PS 5 ALINIR MI ?? , FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR
Top Bottom