Ps oyunları artık 1 sene sonra pc’ye gelecek. Sadece hikayeli oyun oynayan ve tv’de oyun oynamaya alışkın biri isen alınabilir. Ama ben pc toplar hem xbox ve pc’ye çıkan oyunları da oynardım. 1 sene sonrada ps oyunlarını oynardım.YIL OLMUŞ 2022 PS 5 ALINIR MI ?? , FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR
PS 6 olmadığına göre?YIL OLMUŞ 2022 PS 5 ALINIR MI ?? , FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR
Bu nasıl konu
Yok kanka eskidi o cihaz Ps3 al.
arkadaşlar dikkat çeksin diye yıl olmuş 2022 yazdımda , yani sizin görüşlerinizi merak ettim almaya değermi şuan 16k seviyelerinde , kronik bir sorunu çıkmıştır belki biliyorsunuzdur diye konu açtımNe alcan acaba. Ben ps 6 çıktığını hatırlamıyorum
ps4 şu anlık kâfi bence.arkadaşlar dikkat çeksin diye yıl olmuş 2022 yazdımda , yani sizin görüşlerinizi merak ettim almaya değermi şuan 16k seviyelerinde , kronik bir sorunu çıkmıştır belki biliyorsunuzdur diye konu açtım
paran varsa değer xbox series x alcağıma ps5 alırımarkadaşlar dikkat çeksin diye yıl olmuş 2022 yazdımda , yani sizin görüşlerinizi merak ettim almaya değermi şuan 16k seviyelerinde , kronik bir sorunu çıkmıştır belki biliyorsunuzdur diye konu açtım