Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Playstation 5 Garanti Sorgulama

Yurt dışı ürünlerin türkiyede garantisi yok diye biliyorum yine de araştır tabi ben mesela gürcistandan aldım sadece gürcistanda geçerliymiş garantisi
  2. BlueLabels

PS5 Hala alınır mı ?

Yazılım desteği kesilem gibi bir şey söz konusu olcağını sanmıyorum koca şirket dublajlı oyun bile yapıldı
  3. BlueLabels

PS5 Hala alınır mı ?

Çekilmesiyle almamanı etkileyecek şeyin ne olduğunu düşünüyorsun garanti mi?
  4. BlueLabels

Playstation 5 Alınır mı ?

Yurt dışına çıkma imkanı varsa öyle almanı öneririm benzeri fiyata geliyor ayrıca facebookta ps gruplarında 12-14k arasında satılıyor
  5. BlueLabels

Playstation 5 Alınır mı ?

ps4 + 11k değil demi
  6. BlueLabels

PS4 almak istiyorum nelere dikkat etmem gerek?

ps4 pro çok daha pahalıya denk geliyor ya slim daha iyi gibi şuanlık
  7. BlueLabels

şuan araştırıyorum zaten teşekkür ederim bakalım genelde bu taraflarda kendi ev konsollarını satıyorlar gibi duruyor
  8. BlueLabels

Merhaba herkese aklımda ps4 almak var bunlardan slim veya pro hangisini almamı önerirsiniz fat çok kötü diyorlar. 2. el olarak alacam bu yüzden ekstra olarak nelere dikkat etmem gerekiyor bazıları model numarısına vs de dikkat et diyorlar bilgi verirseniz çok iyi olur
  9. BlueLabels

PS4 ALMALI MIYIM? BAKARSANIZ SEVINIRIM

Yabancı ülkeden alıp burda satış yapıyorlar xd neyse mevzu şu pc alırsan bu fiyatta çok iyi bir şey bulamazsın ps içinde oyun fiyatları zamlı ama cdleri takaslarsın 2.el bulursun yeni çıkan oyunlar içinde eğer başka arkadaşın kullanıyorsa psn kardeşiliği var onu kullanın yarı yarıya üdşüyo fiyat
  10. BlueLabels

PS5 Çıkış Fiyatı Açıklandı

görmedim konuyu attıkdan sonra denk gelmiştim konularıda silemediğimiz için ortada kalmıştım
  11. BlueLabels

PS5 Çıkış Fiyatı Açıklandı

Gördüğünüz gibi resmi sayfada açıklandı. PlayStation 5, 8299 TL’lik satış fiyatı ile 19 Kasım’da teknoloji marketler ve web mağazalarında satışa sunulacak. *Tavsiye edilen perakende satış fiyatıdır; ürünün Türkiye’de satışa sunulacağı tarihteki maliyetlere ve mali yükümlülüklere göre...
  12. BlueLabels

Xbox One S 1 TB ile PS 4 Takas Edilmeli Mi?

çok iyi almışsın bende mersindeydim iyi oldu aslında yakınmış trenle gidip alınabilir
  13. BlueLabels

Xbox One S 1 TB ile PS 4 Takas Edilmeli Mi?

ne zaman nereden aldın aga o kadar uyguna
Top Bottom