Neler Yeni

Playstation 5 Garanti Sorgulama

Miromey

80+

Bu ürünün faturasının garantisinin aldığım cihaza ait olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. Türkiyede garantisi geçerli diyor ama elden alacağım için güvenemedim. Adamla görüştüm Almanyadan aldığını söyledi.

Asıl merak ettiğim Satılan ürünün 2. el olma ihtimali var mıdır ? Kapalı kutu ama aynı sıfır gibi paketleyip satılabiliyormuş. Faturası başka ürünün olabilir mi ?

Son düzenleme:

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Yurt dışı ürünlerin türkiyede garantisi yok diye biliyorum yine de araştır tabi ben mesela gürcistandan aldım sadece gürcistanda geçerliymiş garantisi

chapter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Kaan
Ben bizzat sony desteğe mail attım. Nereden alırsan al yurtdışından gelen hiçbir ürünün garantisi Türkiye'de geçmiyor diye dönüş yaptılar.
sdfsd3.png

Son düzenleme:

Miromey

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bizzat sony desteğe mail attım. Nereden alırsan al yurtdışından gelen hiçbir ürünün garantisi Türkiye'de geçmiyor diye dönüş yaptılar.
Yurt dışı ürünlerin türkiyede garantisi yok diye biliyorum yine de araştır tabi ben mesela gürcistandan aldım sadece gürcistanda geçerliymiş garantisi

Alıntıyı görüntüle
Satılan ürünün 2. el olma ihtimali var mıdır acaba kapalı kutu ama aynı sıfır gibi paketleyip satılabiliyormuş. Faturası başka ürünün olabilir mi ?

Top Bottom