Arama sonuçları: *

1. E

PS 3 yt Twitch netflixe giriyormu

Peki canlı oyun yayını yapilirmi
  2. E

PS 3 yt Twitch netflixe giriyormu

Yardımcı olurnusunuz
  3. E

ps4 kullananlar varsa önerir misiniz?

Kanka 2 tane oyun Alican bitirince takaslicam elimde de çok para çıkmamış olur
  4. E

fps oyunları cs go valorant oynuyorum elimde şuan r7 240 bir pc var oda yetiyo valorant ve cs ıcın pc guncellemek yerıne ps4 dusunuyorum hem özel oyun cıkması god of war oynamayı cok ıstıyorum birde
  5. E

şimdi benım dusuncem oyunları üst düzey oyunları ps4 den + özel oyunları god of war the last of us gibi oyunları ps 4 den lol valorant ne biliyim rocket legue gibi alt sayılacak oyunları pc den oynamak
  6. E

evet arkadaşlar ps4 kullananlarınız varsa biraz bilgi almak isterim youtube twıtch netflıx gibi platformlara giriyor diye biliyorum başka hangı platformlara girebilirim ve sizce alınır mı? ps4 oyunların hepsini bildiğim kadarıyla 60 fps de oynuyorsun 59 olmuyor bile ps4 önerir misiniz?...
  7. E

ps 4 ile twitch youtube yayını yapabilirmiyim

yardım aradaşlar
  8. E

ps5 için ne düşünüyorsunuz kimler alıcak

sadece yayıncıların alıcağını söylüyebilirim ama kanıtlıyamam
  9. E

God of war hayranı birisi olarak ve tüm serilerini bitirmiş biri olarak oynamayı çok isterim ama durumlar el vermiyo o kadar para verilmesi saçma 8bin tl civarıydı ps5 galiba yanlıs bılmıyosam
  10. E

ps5 için ne düşünüyorsunuz kimler alıcak ve god of war ragnorok ps4 e çıkarmı sizce yoksa sadece ps5 mi
Top Bottom