Neler Yeni

ps4 kullananlar varsa önerir misiniz?

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
emirhan
evet arkadaşlar ps4 kullananlarınız varsa biraz bilgi almak isterim youtube twıtch netflıx gibi platformlara giriyor diye biliyorum başka hangı platformlara girebilirim ve sizce alınır mı? ps4 oyunların hepsini bildiğim kadarıyla 60 fps de oynuyorsun 59 olmuyor bile ps4 önerir misiniz? önermezmisiniz sebeblerini yazarsanız sevinirim

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
evet arkadaşlar ps4 kullananlarınız varsa biraz bilgi almak isterim youtube twıtch netflıx gibi platformlara giriyor diye biliyorum başka hangı platformlara girebilirim ve sizce alınır mı? ps4 oyunların hepsini bildiğim kadarıyla 60 fps de oynuyorsun 59 olmuyor bile ps4 önerir misiniz? önermezmisiniz sebeblerini yazarsanız sevinirim
eğer işin sadece oyun ise git ps al ama eminim ki sadece oyun olmayacak o yüzden git pc topla

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer işin sadece oyun ise git ps al ama eminim ki sadece oyun olmayacak o yüzden git PC topla
şimdi benım dusuncem oyunları üst düzey oyunları ps4 den + özel oyunları god of war the last of us gibi oyunları ps 4 den lol valorant ne biliyim rocket legue gibi alt sayılacak oyunları pc den oynamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Ps4 güncelliğini yitirecek pek alınacağını düşünmüyorum ben.

demrii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Demir UYSAL
Yani önermemem için bir sebep göremiyorum, 3 senedir PlayStation 4 Slim modelini kullanmakttayım, herhangi bir şikayetim yok. Gayet memnunum. Yani bu konulardan bahsetmeye gerek var mı bilmiyorum ama her oyunu rahat oynatan bir cihaz kendisi. PC mi yoksa PS4 mü tartışmalarını görmüşsündür. Özellikle TV başında vakit geçiren ve FPS oyunlarından çok Açık dünya ve hikayeli, RPG temalı oyunlar oynuyor ve internette çok vakit geçirmiyorsan, PS4 tam da sana göre bir cihaz.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
şimdi benım dusuncem oyunları üst düzey oyunları ps4 den + özel oyunları god of war the last of us gibi oyunları ps 4 den lol valorant ne biliyim rocket legue gibi alt sayılacak oyunları PC den oynamak
dostum ps e vereceğin paraya pc topla performans farkı gözle görülür bişi olmaz eğer doğru bi şekilde toplanırsa

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani önermemem için bir sebep göremiyorum, 3 senedir PlayStation 4 Slim modelini kullanmakttayım, herhangi bir şikayetim yok. Gayet memnunum. Yani bu konulardan bahsetmeye gerek var mı bilmiyorum ama her oyunu rahat oynatan bir cihaz kendisi. PC mi yoksa PS4 mü tartışmalarını görmüşsündür. Özellikle TV başında vakit geçiren ve FPS oyunlarından çok Açık dünya ve hikayeli, RPG temalı oyunlar oynuyor ve internette çok vakit geçirmiyorsan, PS4 tam da sana göre bir cihaz.
fps oyunları cs go valorant oynuyorum elimde şuan r7 240 bir pc var oda yetiyo valorant ve cs ıcın pc guncellemek yerıne ps4 dusunuyorum hem özel oyun cıkması god of war oynamayı cok ıstıyorum birde

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
fps oyunları cs go valorant oynuyorum elimde şuan r7 240 bir PC var oda yetiyo valorant ve cs ıcın PC guncellemek yerıne ps4 dusunuyorum hem özel oyun cıkması god of war oynamayı cok ıstıyorum birde
Ps4 modeline daha pek güncel oyun bekleme dostum benim önerim eğer bütçen yetiyorsa xbox series s almandır zaten ps4 slim versiyonunda öyle 60fps oynayamıyorsun daha çok 30fps oynayacaksın bunları göze alarak oyna derim ben.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
1- Bu saatten sonra alacaksan PS4 Pro'dan aşağı model almanı tavsiye etmem. Daha üstün performans ve güncelliğe sahip.

2- Her oyun 60FPS çalışmıyor. FIFA, Call Of Duty, Fortnite, Rocket League gibi oyunlar 60FPS sabit çalışıyor ama RDR2, The Last Of Us Part 2, Horizon Zero Dawn gibi sağlam oyunlar sabit 30FPS çalışıyor.

3- Eğer PS4 Pro değil de Slim veya ilk model PS4 alırsan oyunlarda drop girme olasılığı çok daha yüksek. Örnek olarak Horizon Zero Dawn, PS4 Pro'da sabit 30FPS çalışırken diğer modellerde 23-25 aralığına kadar düşüyor ve buda sinir bozacak şekilde hissediliyor.

3a - Bir de Pro dışındaki PS4 modellerinde, PS4 için gelecek PS5 oyunlarında daha büyük bir performans kaybı olacak. Bunu da göz önünde bulundur.

4- 30FPS diye almamazlık etme bence. Aşırı göze batmıyor. Gayet akıcıymış gibi hissediyorsun.

5- Amazon, Netflix, Youtube gibi sitelere girebilirsin. Başka hangi uygulamalar vardı şuan hatırlamıyorum.

6- PS5 çıkıyor olabilir ama PS4'e çıkmış binlerce, ve daha çıkacak olan onlarca oyun var. Artı olarak PS5 oyunlarından bazıları PS4'e de geliyor. (Spiderman Miles Morales, Horizon Forbidden West)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Evet 60 fps oynuyorsun ama fps 59 olmuyor diye bir şey yok. Önceden ps 4 kullaniyordum 30 a düştüğü bile oluyordu

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Evet 60 fps oynuyorsun ama fps 59 olmuyor diye bir şey yok. Önceden ps 4 kullaniyordum 30 a düştüğü bile oluyordu
60FPS'den 30'a düşme durumu asla olmuyor. Sizde 30FPS'den 20'li FPS'lere düşmüştür. Onu hissetmişsinizdir. Dediğim gibi konsolda 30FPS akıcı hissettiriyor. :)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
60FPS'den 30'a düşme durumu asla olmuyor. Sizde 30FPS'den 20'li FPS'lere düşmüştür. Onu hissetmişsinizdir. Dediğim gibi konsolda 30FPS akıcı hissettiriyor. :)
Fornite de 60 dan 30 a kadar düştüğü oluyordu. Yalan mı söyleyeceğim? Sonradan ps4 u satıp pc topladim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,947
Üyeler
165,091
Son üye
NOPO
Top Bottom