Arama sonuçları: *

1. Erdem Salih Taşcı

Playstation 4 Pro mu Xbox Series S mi ?

Xbox One X'de bakabilirsiniz. Xbox Series S'in aksine ssd olmasa da 1TB depolama alanı var. Xbox Series S'de depolama alanından dolayı şikayet eden bir çok kullanıcı gördüm, okudum. Ayrıca evet konsollara özel optimizasyon olsa bile Xbox One X saf güç olarak daha güçlü bir konsol. Bir de 4K...
  2. Erdem Salih Taşcı

Orjinal 2.el ps3 ne kadar eder?

Orjinal - kırık pek fark etmiyor. Kırık PS3'ü sıfırlayınca oluyor sana orjinal zaten. Orjinal ps3'ü de kırdırmak da gayet basit. Fakat oyunlar biraz tartışmalı. Soruya gelirsek ben 2 kollu kırık 20 oyunlu ps3'ü 850'ye satmıştım *keşke daha fazla isteseymişim* sende 950 civarı satarsın muhtemelen.
  3. Erdem Salih Taşcı

PS 5 oyun önerisi aksiyon

COD MW 1 - 2 - 3, Black Ops serisi, Metro Exodus, Bioshock Collection (ps4'de vardı ps5'de var mı emin değilim ama güzeldir), Dishonored Definitive - 2 (bunlar da PS4'de vardı), Crysis 1 (türkçe dublaj bile var), Far Cry serisi bakabilirsiniz.
  4. Erdem Salih Taşcı

Birisi first person shooting yani normal bizim gördüğümüz gibi bakış açısından bakarken third perrson shotting ise dışarıdan bakıyor.
  5. Erdem Salih Taşcı

FPS mi istiyorsun TPS mi? FPS olarak Call Of Duty Modern Warfare serisi, Metro Exodus bakabilirsin. TPS olarak TLOU Remastered ve part 2, Uncharted 4, Resident Evil 7 bakabilirsin.
  6. Erdem Salih Taşcı

ps4 için ekstradan hdd önerisi

PS4'ün içindeki HDD'de 5400RPM. Sıkıntı olmaz. Ama bence bütçesi varsa SSD koyması daha mantıklı.
  7. Erdem Salih Taşcı

Daha 1 ay olmamış PS4'ü kaçtan satabilirim?

Bu arada 4000'e fena kazık yemişsiniz. Kesinlikle etmezdi PS4 Slim o fiyata. 3000'e satarsanız gayet iyi.
  8. Erdem Salih Taşcı

PS3 Halen Alınır mı?

Xbox One'ın fiyatı aşırı iyiymiş. Aynen öyle online oyunları oynayacaksan Xbox One'a alsın.
  9. Erdem Salih Taşcı

PS3 Halen Alınır mı?

Oyunlar 720p bu arada. Bunu da göz önünde bulundur. Onun dışında eğer aklında FIFA 21 ile veya yeni nesil online oynamak falan varsa onu aklından çıkar derim. Fakaat, özellikle 2006 ile 2014 arasında mükemmel hikayeli oyunlar var. Bazı oyunlar; Uncharted 1-2-3, Demon Souls, Dark Souls 1 -2 ...
  10. Erdem Salih Taşcı

PS4 Pro hala alınır mı?

Bu zamanda 2800TL civarına bir konsol almayı planlıyorum. Televizyonum 4K ve PS Exclusive oyunlara ilgim var. İlk önce Xbox Series S düşündüm gayet uygun ve gamepass avantajı var ama oyunları 1080 - 1200p 30 FPS oynatması 4K Televizyonum için biraz sıkıntı gibi geliyor bana. Xbox One X'de...
  11. Erdem Salih Taşcı

Hangi PS4'ü Almak Mantıklı

PS4 Slim artık alınmamalı bence. Xbox Series S bakın.
  12. Erdem Salih Taşcı

İkinci el PS 4 PRO 4000 TL alınır mı ?

Sürümünün ne olduğuna bağlı. 7.55 üstü bir sürüme sahip ise sürüm düşürme işlemi yapılması gerektiğinden ve bu da pek kolay bir işlem olmadığından her PS4 Pro'yu kıramazsınız.
  13. Erdem Salih Taşcı

Sıfır PS4 Pro'ların fiyatları da uçtu gitti. Onun yerine önceki mesajlarımda dediğim gibi amazon'dan PS5 Digital Edition kovalayın.
  14. Erdem Salih Taşcı

Evet. 7.55'e kadar kırıldı. Bu sürüm ile The Last Of Us Part II gibi oyunlar da kırıldı. 1616500737 PS4 ve PS4 Pro. İkisi de kırılabiliyor.
  15. Erdem Salih Taşcı

50 Adet oyun eğer kırık değil ise ve gerçekten para eden oyunlar var ise alınır. Yoksa 2 kollu oyunsuz PS4 Pro'lar 3000TL. Ama benim asıl önerim amazon'dan PS5 Digital Edition stoğu kovalamanız. Ara sıra gerçekten iyi fiyatlara düşebiliyor.
  16. Erdem Salih Taşcı

The Last Of us Part 2 PS 3 te var mı ?

PS4 Pro'da Performans modu var. Onu açınca örneğin GOW'da 50 FPS civarında oynanabiliyordu fakat PS4 Fat - Slim'in çözünürlüğünde oyun oynanıyordu. Ama 60 FPS'e o kadar takmanıza gerek yok. Konsolda 30 FPS iken de akıcı. Akıcı olmasaydı zaten olay çıkardı.
  17. Erdem Salih Taşcı

The Last Of us Part 2 PS 3 te var mı ?

Hocam PS4 Pro'da tam 4K 30 FPS oynanmıyor The Last Of US Part 2. Daha çok gerçek 2K 30FPS oynatıyor.
  18. Erdem Salih Taşcı

ps4 ne kadara satılır?

EA Play PS5'de mevcut değil maalesef. Her oyuna 300 - 400TL ve üstü vermeyi gözünüzden çıkarıyorsanız PS5 alabilirsiniz. Xbox ülkemize göre daha avantajlı.
  19. Erdem Salih Taşcı

PlayStation exculisive oyun azlığı

Detriot: Become Human ve PC'ye sonradan çıkmış olsa da Horizon Zero Dawn gibi oyunlarda gayet taş gibi oyunlar hocam.
  20. Erdem Salih Taşcı

Bim'deki PS4 Alınır mı?

Top Bottom