Pek haz etmem hocam BF 5 düşünündüm o nasıl bf 1 iyiydi bayaHack and slash olarak DMC 5 önerebilirim. Tek sıkıntısı hikayesi tırt.
Bu da aklımda
Gal af duti soğuk varHızlı bir başlangıç yapan iyi grafikli güzel hikayeli aksiyon oyunu var mı ? ps 5 den alacağım
BF oyunlarıda oynanabilir.Pek haz etmem hocam BF 5 düşünündüm o nasıl bf 1 iyiydi baya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da aklımda
Last of us Part 2 Uncharted 4 başlangıçlarına takılma Uncharted 4e bir başladımmı bi daha bırakamıyorsunHızlı bir başlangıç yapan iyi grafikli güzel hikayeli aksiyon oyunu var mı ? ps 5 den alacağım
TLOU Remestared uncharted 4 oynuyorum FPS ile TPS arasındaki fark neFPS mi istiyorsun TPS mi? FPS olarak Call Of Duty Modern Warfare serisi, Metro Exodus bakabilirsin. TPS olarak TLOU Remastered ve part 2, Uncharted 4, Resident Evil 7 bakabilirsin.
Uncharted 4 e bi başladım yarısındayım sardı bayaLast of us Part 2 Uncharted 4 başlangıçlarına takılma Uncharted 4e bir başladımmı bi daha bırakamıyorsun
Birisi first person shooting yani normal bizim gördüğümüz gibi bakış açısından bakarken third perrson shotting ise dışarıdan bakıyor.TLOU Remestared uncharted 4 oynuyorum FPS ile TPS arasındaki fark ne
FPS daha iyiBirisi first person shooting yani normal bizim gördüğümüz gibi bakış açısından bakarken third perrson shotting ise dışarıdan bakıyor.
Alıntıyı görüntüle