Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Konsollara %100 Gümrük Vergisi!

Orası garip cidden, yüzde yüz gümrük vergisinin üstüne yüzde 20 ÖTV, onun da üstüne yüzde 18 KDV eklenmeli. Şuanki 12K satış fiyatı esktra gümrük vergisinden etkilenmemiş satış fiyatı. Yeni gelecek olan stoklarda asıl fiyat artışını göreceğiz.
  2. GryAsl

@Furkanİkibaş da bana değil aslında vergiyi getirenlere kızmıştı. Ben öyle laf olsun torba dolsun diyorum çok ciddiye almayın ya da üstünüze alınmayın yani.
  3. GryAsl

He tamam o zaman 500$ makinenin 10.000₺ den pahalı olması gayet normal o zaman yani?
  4. GryAsl

Olur değil daha çok "oldu" gibi sanki. Olsun ben hep 50₺ lik konsol alıyorum. Bana niye kızgın attın la o zaman 🥺
  5. GryAsl

Biliyorsunuz, konsollar yurtdışında ucuz ve kolay kullanıma sahip olduğu için tercih ediliyor ancak Türkiye'de kainat liderimiz, reizzzimiz konsollara yüzde 50 gümrük vergisi getirmişti. An itibariyle 2021 için yüzde 20'ye düşmesi beklenen gümrük vergisi yüzde 100'e çıkarıldığına dair...
  6. GryAsl

Sony Playstation Raytracing özelikleri

Neden ban yedi ki? Ayrıca çözünürlüğü upscale etmenin RayTracing ile bir alakası olmadığını, RayTracing'in yıllardır bulunduğu ve DX 12 ile Microsoft tarafından Windows'a getirilidiğini, Nvidia'nın patentli malı olmadığını ve günümüz konsollarının (doğal olarak amd gpuların) hali hazırda RT...
  7. GryAsl

kırık ps3 online????

Online oynayabiliyor ama hem zahmetli bir olay hem de sadece kırık olan diğer oyuncularla online olması gerekiyor.
  8. GryAsl

Ps4 pro vs xbox series s

Tabi Series S. Series S önümüzdeki 8 yıl boyunca oyunları oynatacak. PS 4 Pro ise normalde PS 5 çıkışı ile ölecekti, Sony son anda "2 sene daha destek verek" dedi. O yüzden ne kadar daha gideceği belli değil PS 4 Pronun ama Series S in en az 8 sene daha akıcı bi şekilde her oyunu oynatacağı...
  9. GryAsl

playstation 4 slim ne kadar götürür

Bozulmak dersen X360 ım hâlâ taş gibi çalışıyor ki sorunlu ve bozulan bir konsoldu. Milletin PS 1 i de hâlâ daha çalışıyor biraz şans meselesi. Eğer güncel oyun desteği ne zaman biter dersen 2-3 sene derim ama sen daha 3-4 sene oynayabilirsin. İstersen 20 sene sonra da oynayabilirsin.
  10. GryAsl

Evet oynarsınız. XOne S in aksine 4K 60/30 FPS oynarsınız. XOne S şuan 1080p-768p arasında 25-30 FPS oynatıyor çoğu oyunu.
  11. GryAsl

Konsolda oyun oynayacaksan zaten 30 FPS 60 FPS hesaplamayacaksın. Bilgisayardaki 30 FPS ile konsoldaki 30 FPS arasında dağlar kadar fark var. Evet aynen öyle. XOne S alırsanız gamepass ile 2-3 oyun alacağınıza aynı paraya yıllarca yüzün üstünde oyun oynayanilirsiniz. Size kalmış.
  12. GryAsl

PS 4 de Xbox One S de 30 FPS oynatıyor çoğu oyunu. Xbox One X var bi tek şuan 60 FPS limitini yakalayabilen. Pro artık 4K falan geçelim 1080p de oyunları oynatıyor. XOne X de Crysis remastred direkt gerçek 4K ilen Pro da 1800p-1080p den 4K ya çoğaltıyor.
  13. GryAsl

2. PS4 ALINIR MI ? XBOX SERİES S ALINIR MI ?

Series S+GamePass ortalığı yok edecektir. Bir de PS 4 almaya gerek yok, zaten ölen bir konsol. Çok oynamak istersen PS cafeye gidersin ya da ödünç alırısın daha iyi.
  14. GryAsl

XBOX Series S vs Xbox Series X Vs PS5 Digital

4K bir ekran yoksa evde Series S al geç. Xbox'ta GamePass'te zaten yok yok bi de onu aldın mı bitti. Eğer PS özel oyunu oynamak istersen çok ödünç alırsın ya da PS cafeye gider oynarsın, zaten koca nesil boyunca özel ve güzel anca 4-5 oyun çıkartıyorlar. 4K ekran yoksa SeriesX'e 200 euro daha...
  15. GryAsl

Sizce Ps5 yada xbox series x çıkınca alınır mı ?

Alınır, hiç olmazsa (500$)7k dan çıkan konsolu 4 yıl sonra (400$)10k dan almak zorunda kalmazsın. Ayrıca Xbox ın tasarımının sorun çıkarma ihtimali yok gibi.
  16. GryAsl

PS5 Türkiye Fiyatı Olarak Çok Abartılıyor İşte Gerçek Tahmini Fiyatı

Vergi kaldırılmayacak yüzde 50 olan oran yüzde 20 ye düşecek o kadar. Giriş fiyatının minimum 5.999TL olacağına eminim.
  17. GryAsl

bu sene tek Fifa 21 var, PES iptal etti kendisini

PES bittiyse, FIFA da bitmiş demekter, 3-4 yıldan beri aynı oyunu ısıtıp ısıtıp koyuyorlardı şimdi PES gittiyse artık ısıtmadan koyarlar direkt.
  18. GryAsl

PC de RDR 1 Oynamak ?

PC de RDR 1 oynamak imkansız şuan, tabi 10-15 FPS oynamak istemiyorsan. Ben de xbox 360 da baktım daha dün, grafikler hala daha fena değil, çözünürlük düşük geliyor ve nesnelerin köseleri çok tırtıklı ama olsun fena değil.
  19. GryAsl

PS5 Hakkında Olumlu Olumsuz Bütün Düşüncelerinizi Bekliyorum :)

Açıkçası yeni nesil konsollar ile ilgili gram bir şey düşünmüyorum. Tek düşündüğüm şey yeni konsollar çıkarsa ucuzdan alabilirsem ikinci el Xbox One ya da Nintendo Switch almayı düşünüyorum sadece.
  20. GryAsl

PS3 En iyi Modeli Hangisi?

Dostum, bütün modeller zaten aynı performansı veriyor ve hepsi bütün PS 3 oyunlarını rahatlıkla açıyor. Slim olanı al geç derim.
Top Bottom