Kırık olduğuna emin misin?ama gireni gördüm
Ben girilmez diye biliyorum bizim arkadaş giremiyor kırık ps3'le
yok meraktan sordum soramaz mıyım ayrıca terslemedim sadece kırık ps3 ün onlineı yok diye biliyordum ama benim tanıdığım giriyor ondan sordumHem soruyosun cevap gelince tersliyosun. kırık konsol ile giriliyosa gir oyna kardeşim
Valla bana senin tanıdık seni keklemiş gibi geldi yoksa herkes kırar ps3 ps4 kimse almaz oyunlarıyok meraktan sordum soramaz mıyım ayrıca terslemedim sadece kırık ps3 ün onlineı yok diye biliyordum ama benim tanıdığım giriyor ondan sordum![]()
![]()
akrabağım oluyor hatta kendi dedi ben kırdırdım diye baktığım zamanda kırılmıştı ben sadece meraktan sordumValla bana senin tanıdık seni keklemiş gibi geldi yoksa herkes kırar ps3 ps4 kimse almaz oyunları
işte bundan bahsediyorumOnline oynayabiliyor ama hem zahmetli bir olay hem de sadece kırık olan diğer oyuncularla online olması gerekiyor.
aradığım cevap ben sana nasıl en iyi cevap puanını vericem?Online oynayabiliyor ama hem zahmetli bir olay hem de sadece kırık olan diğer oyuncularla online olması gerekiyor.
Giriyo benimkini kırdırmıştıkakrabağım oluyor hatta kendi dedi ben kırdırdım diye baktığım zamanda kırılmıştı ben sadece meraktan sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bundan bahsediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradığım cevap ben sana nasıl en iyi cevap puanını vericem?
Benimki hiç zahmetli olmamıştı interete bağayıp girmiştimOnline oynayabiliyor ama hem zahmetli bir olay hem de sadece kırık olan diğer oyuncularla online olması gerekiyor.
kırdırılmış bir ps3 gta 5 online bağalanabiliyormu?