Neler Yeni

kırık ps3 online????

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
kırdırılmış bir ps3 gta 5 online bağalanabiliyormu?

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem soruyosun cevap gelince tersliyosun. kırık konsol ile giriliyosa gir oyna kardeşim
yok meraktan sordum soramaz mıyım ayrıca terslemedim sadece kırık ps3 ün onlineı yok diye biliyordum ama benim tanıdığım giriyor ondan sordum :mad: :mad:

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
yok meraktan sordum soramaz mıyım ayrıca terslemedim sadece kırık ps3 ün onlineı yok diye biliyordum ama benim tanıdığım giriyor ondan sordum :mad: :mad:
Valla bana senin tanıdık seni keklemiş gibi geldi yoksa herkes kırar ps3 ps4 kimse almaz oyunları

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Online oynayabiliyor ama hem zahmetli bir olay hem de sadece kırık olan diğer oyuncularla online olması gerekiyor.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Valla bana senin tanıdık seni keklemiş gibi geldi yoksa herkes kırar ps3 ps4 kimse almaz oyunları
akrabağım oluyor hatta kendi dedi ben kırdırdım diye baktığım zamanda kırılmıştı ben sadece meraktan sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online oynayabiliyor ama hem zahmetli bir olay hem de sadece kırık olan diğer oyuncularla online olması gerekiyor.
işte bundan bahsediyorum

aradığım cevap ben sana nasıl en iyi cevap puanını vericem?

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
akrabağım oluyor hatta kendi dedi ben kırdırdım diye baktığım zamanda kırılmıştı ben sadece meraktan sordum

işte bundan bahsediyorum

aradığım cevap ben sana nasıl en iyi cevap puanını vericem?
Giriyo benimkini kırdırmıştık

Benimki hiç zahmetli olmamıştı interete bağayıp girmiştim

Top Bottom