Arama sonuçları: *

1. Halsiz

PlayStation 4 2023'te Alınır mı?

Bi ara bende böle bişey yapmak istiyordum hatta bi kaç konuda açtım pc satıp ps 4 alınır mı die sora millet pc nin yerini tutamaz konsol kısıtlı bende oyun için almak istiyorum felan dedim vs. Sonradan vazgeçtim noldu bende anlamadım sıkılırsın bi zmn sora yazdılar hevesini aldıktan sora...
  2. Halsiz

Ps5 i nezaman almaliyim ?

KAça satmayı planlıorsunuz hcm
  3. Halsiz

Antalya hcm siz
  4. Halsiz

Ps 4 kaça satıorsunuz hcm belki ben alabilirim ama belki diorum ne kadara bırakırsınız mesela..
  5. Halsiz

PS5 şu anki fiyatları ile alınır mı?

Belimorum ya onun yerine pc daha mantıklı deil mi yani tabi yeni nesil teknoloji zevki konsol devri felan ama ztn oyunlar pc ye gelio ama siz bilirsiniz hcm 15k konsol çok ya oyyhhş😔
  6. Halsiz

PSP alırken nelere dikkat etmeli?

Oynarsın 2. Elden sahibindene felan bakarsan görürsün orda yazıyorlar ztn içindeki oyunları ben 2 sene önce 200 tl ye alcaktım unuttum kahretsin şimdi 800 900 tl ye yazıyorlar gördüm 2. Elde hevesim kaçtı var ama öylr ucuza sahibindene bi göz at sen yinede
  7. Halsiz

Vita gereksiz pahalı. Hepsini oynatıyor ps 3 oyunlarının yarısını oynatıyor diye biliorum yanlışsam düzeltin
  8. Halsiz

Ps 2 oyunlarını da oynuyorsun diye biliorum oynanıyor yani ama yani vitalarada baka bilirsin ne bilm psp de güzelde fiyatı eskiye göre çok mu uçuk oldu? 1672903298 ? Almanyamama???!!!
  9. Halsiz

2. El PS3 kaç tl ye satabiliirm

Ulan ne hale geldik 🥲
  10. Halsiz

2. El PS3 kaç tl ye satabiliirm

Yaw en son geçem sene ps3 ler 800 700 600...???? Yani bu fiyatlardaydı... oha lan gittikçe yükselmiş 500 tl ye fat kasa görüyordum eskiden 🥲
  11. Halsiz

Rehber: 2022'de PSP alınır mı Part 2

[/automerge] Geçen sene 260 tl idi ikinci elde ye alıcam diye kafama koydum hatta 160 tl ye bile vardı unuttum almayı 😅 şimdi fiyatına ikinci elde 1k yazıyorlar vay arkadaş. Forum bozuldu bu arada bende 😅 o bile dayanamadı bu fiyat değişimine😂
  12. Halsiz

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Ayn ztn tek yapıcağımız bu olucak....
  13. Halsiz

Şimdi bişey sorucam biliyorum şuanda herkes burda heyecan ve gergin bi şekilde duyuru beklior ama lakin şunu demek istiyorum.... SİSTEMİNİZ BU OYUNU NASIL AÇICAK?!?
  14. Halsiz

Tm özür dilerim arkadaşlar gerçekten allahta benim belamı versin harika bi oyun olucak iran sokakları gibi devrim niteliğinde olacak kusura bakmayın cahilce konuştum Gta 6 sistemimizi sevmeye geliyor 👏 Gerçektende devrim niteliğinde olacak milletin pc si açarsa...
  15. Halsiz

O ne öyle herkes devrim niteliğinde bi oyun olacak kafasında çok oyun böyle bahsedilerek hayal kırıklığı yarattı yani çok şey beklemeyin gta 5 in rtx on modu gibi olur çok çok..
  16. Halsiz

PSP 3004 550 TL ALINIR MI SİZCE?

Ben geçen sene 250 tl ye satmıştım:peeposad:😭
  17. Halsiz

PS4 oyun iadesi yapar mı

Dene edebiliyor olman lazm
  18. Halsiz

PS4 oyun iadesi yapar mı

Satın alma işleminden sonra 14 güun zamanınız olması gerekiyor 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz diye biliyorum (oyun nedir acaba?)
  19. Halsiz

PlayStation 4 Bu Fiyata Alınır mı?

Aletin görselleri felan yok mu?
  20. Halsiz

2. El Ps4 Fi̇yatlari 25/07/2022

Arkadaşlar boş boş konuşup piyasayı yükseltmeyin 500 gb lık ps 4 slim 5.5 k ya satılmaz abartı konuşmayın şu arkadaşıda her ps 4 konusunda görüyorum ps 4 pro yada 1 tb lık ps 4 slim kasalar 4 k ya satılmaz tm ama 5.5 k yada satılmaz gerçekten insanında bi sabrı var!!!
Top Bottom