Neler Yeni

PlayStation 4 2023'te Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Şu anda kullandığım bilgisayar çok kötü ve benim de aklıma PlayStation 4 almak geldi fakat 2. ele girişmek istemiyorum. Özellikle God of War, The Last of Us, Uncharted gibi oyunları oynamak istiyorum ve bunlara erişmek de artık kolay PS Plus sayesinde bu sebepten Xbox Series S almak istemiyorum. Sıfır olarak min ne kadara alabilirim?

@Yunus274

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Hocam pahalı olduğunu biliyorum ben de uğraşmak istemiyorum ailem de istemez 2.elle. 11k ps4 pro 1tb var ps4 slim 9700. Aradaki farka değecek performans farkı var mıdır? Sadece soruyu cevaplarsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten PS Plus listesine baktım oynamak istediğim tüm oyunlar var. Alırsam direk yıllık olanı alırım 480 lira falandı zaten. Sony bu işe geç girdi ama kütüphane olarak muazzam bence
Hocam bu arada Yeni hatırladım PlayStation 4 pro'da ssd takılıyordu uyumluydu diye biliyorum yine bakarsınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hocam bu arada Yeni hatırladım PlayStation 4 pro'da ssd takılıyordu uyumluydu diye biliyorum yine bakarsınız
Hocam 9700'lük slim 1tb almaya karar verdim. 11 biraz pahalı oluyor. Daha aileme demedim İnşallah izin verirler

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
Konsolun kullanım rahatlığı var pc başında olma algısını bir nevi kırıyor bana sorsan aynı şeyler evet oturma koltuğunda o keyif farklı olabilir ama gel gelelim konsollardaki fiyat fahişliği, artık her oyunun pc gelmesi. PC açık ara önde hele steam epic gibi platformlar rekabeti arttırıyor indirim üstüne indirimler geliyor. PC toplamak çok daha avantajlı ve mantıklı. Konsollar bitecek zaten 10 sene içerisinde sticklere veya akıllı tvlere geçip cloud sistemine entegre olacağız az kaldı

The Semih

80+ Gold

Sıfır PS5 14-15K bence ekleyip bundan al 5 sene kafan rahat olsun. 11 bin ps4 vermek enayilik bu arada 3 bin koyarım ps5 alırım.

Hocam PS4 aldım diyelim. HDMI ile 1920x1080 60hz laptopa bağlarsam sıkıntı yaşamam değil mi?

Hocam bir sorum var ayrıca. PS4'te hangi oyunun kaç FPS verdiğini görebileceğim güvenilir bir kanal var mıdır?
PS4 genelde 30 fps çalışır. PS5 4K 60 fps net veriyor bide RTX felanda mevcut.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Sıfır PS5 14-15K bence ekleyip bundan al 5 sene kafan rahat olsun. 11 bin ps4 vermek enayilik bu arada 3 bin koyarım ps5 alırım.

PS4 genelde 30 fps çalışır. PS5 4K 60 fps net veriyor bide RTX felanda mevcut.
11k'lık vazgeçtim zaten 9,7k 1tb slim model var ailem izin verirse onu alacam. Ps5 kadar bütçe çıkmam imkansız 10k altında tutmaya çalışıyorum. Zaten para önemli değil ailem bir şey demese ps5 de alırım

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bi ara bende böle bişey yapmak istiyordum hatta bi kaç konuda açtım pc satıp ps 4 alınır mı die sora millet pc nin yerini tutamaz konsol kısıtlı bende oyun için almak istiyorum felan dedim vs. Sonradan vazgeçtim noldu bende anlamadım sıkılırsın bi zmn sora yazdılar hevesini aldıktan sora heyecanı kalmıyor dediler bende vazgeçtim galiba

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Hocam 9700'lük slim 1tb almaya karar verdim. 11 biraz pahalı oluyor. Daha aileme demedim İnşallah izin verirler
9700 lira bilmiyorum hocam bana çok pahalı geldi ikinci el oyunlu bir cihaz bulabilirsiniz bence ama yine de siz bilirsiniz ayrıca ben köyde yaşıyorum benim cihazım elektrik çok gidip geldiği için arızalandı onun için 2000 lira masraf yaptım çünkü aklım koruyucu priz kullanmadım bu konuda dikkatli olun bence bir de

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
9700 lira bilmiyorum hocam bana çok pahalı geldi ikinci el oyunlu bir cihaz bulabilirsiniz bence ama yine de siz bilirsiniz ayrıca ben köyde yaşıyorum benim cihazım elektrik çok gidip geldiği için arızalandı onun için 2000 lira masraf yaptım çünkü aklım koruyucu priz kullanmadım bu konuda dikkatli olun bence bir de
Olduğum yerde elektrik kesintisi planlı kesintiler dışında pek olmuyor

Top Bottom