Neler Yeni

PlayStation 4 2023'te Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Şu anda kullandığım bilgisayar çok kötü ve benim de aklıma PlayStation 4 almak geldi fakat 2. ele girişmek istemiyorum. Özellikle God of War, The Last of Us, Uncharted gibi oyunları oynamak istiyorum ve bunlara erişmek de artık kolay PS Plus sayesinde bu sebepten Xbox Series S almak istemiyorum. Sıfır olarak min ne kadara alabilirim?

@Yunus274

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Artık PS4 alınmaz ve zaten değerinin çok üstüne satılan bir konsol. Yani yeni oyun duyurulmayan bir cihaza gidip 8-10 bin TL vermek eski oyunlar için bile fazla.
Hocam daha gelecek oyunlar çok bu konsola. Örnek veriyorum AC Mirage. Xbox gibi optimizasyon problemleri de yom

LethaX

80+ Bronze
Hocam daha gelecek oyunlar çok bu konsola. Örnek veriyorum AC Mirage. Xbox gibi optimizasyon problemleri de yom
Hocam Xbox a karşı çok ön yargılı yaklaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Ps exc oyunları beni çok cezbediyor hikayeli oyunlara karşı hevesim var diyorsanız ve bütçe sınırlıysa PS4 alabilirsiniz tabiiki. Ama sıfır fiyatı çok absürt 2. el uygun şekilde alın veya 2. el ps4 pro alın. Yani 0 almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlla exc oyunlarda ısrar etmiyorum derseniz Xbox Series S güzel tercih 0 olarak alırsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam Xbox a karşı çok ön yargılı yaklaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Ps exc oyunları beni çok cezbediyor hikayeli oyunlara karşı hevesim var diyorsanız ve bütçe sınırlıysa PS4 alabilirsiniz tabiiki. Ama sıfır fiyatı çok absürt 2. el uygun şekilde alın veya 2. el ps4 pro alın. Yani 0 almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlla exc oyunlarda ısrar etmiyorum derseniz Xbox Series S güzel tercih 0 olarak alırsınız.
Ön yargı gibi bir şey yok hocam yanlış anlıyorsunuz. Xbox'ın optimizasyon sorunları ve oyun kütüphanesi ilgimi çekmiyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Oyun kütüphanesi sizi cezbetmeyebilir haklısınız. Optimizasyon sorunu yok demek istedim orada.
Kendi aldığı firmalarla bile düzgün oyun çıkartamıyor. Mesela rdr2 bile series s'te 1080p oynatamıyor videoları var. PS Plus baktım oynamak istediğim +130 oyun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Şu anda kullandığım bilgisayar çok kötü ve benim de aklıma PlayStation 4 almak geldi fakat 2. ele girişmek istemiyorum. Özellikle God of War, The Last of Us, Uncharted gibi oyunları oynamak istiyorum ve bunlara erişmek de artık kolay PS Plus sayesinde bu sebepten Xbox Series S almak istemiyorum. Sıfır olarak min ne kadara alabilirim?

@Yunus274
Çok fazla oyunları ilgini çekiyorsa alabilirsin ama şu devirde eski nesil bir konsol almak ölü yatırım gibi geliyor bana, GOW 2018 oynarken uçak kaldırır gibi ses çıkarıyordu PS4. Sırf 3-5 tane özel oyun içinse ölü yatırım yapma derim hocam. Bundan bi kaç sene sonra çıkacak AAA oyunlarda istediğin kaliteye belki direkt oyunlara ulaşamazsın. PS4 almak şu ana kadar çıkmış olan özel oyunları oynamak adına geçici çözüm olur anca.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre

@Yunus274
hocam ben yılbaşında 6k ya aldım şimdi 11 k olmuş cod paketini almıştım codu kullandım ama bir kere açıp oynamadım gidecem 10k ya satacam

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
PS4 Slim 2. el alacaksanız öneririm yoksa önermem sıfır 10699 TL satılıyor çünkü az daha koysan PS5 alırsın PS5 alacak bütçeniz yoksa ise 2. el PS4 Slim almanızı öneriyorum sizi rahatlıkla tatmin edecektir.
İsterseniz güvenilir satıcılar atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala optimizasyon sorunu olmadığını iddia etmen cidden garip Xbox'ın CEO su bile bunu kabul ediyor neden diretiyorsun.
Hocam 11K max izin verir ailem. Bi de bu yaz başında düğün olacak İnş o yüzden sıkıntı yoksa denedim de ikna olmadılar

Top Bottom