Neler Yeni

PlayStation 4 2023'te Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Şu anda kullandığım bilgisayar çok kötü ve benim de aklıma PlayStation 4 almak geldi fakat 2. ele girişmek istemiyorum. Özellikle God of War, The Last of Us, Uncharted gibi oyunları oynamak istiyorum ve bunlara erişmek de artık kolay PS Plus sayesinde bu sebepten Xbox Series S almak istemiyorum. Sıfır olarak min ne kadara alabilirim?

@Yunus274

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Hocam PS4 aldım diyelim. HDMI ile 1920x1080 60hz laptopa bağlarsam sıkıntı yaşamam değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir sorum var ayrıca. PS4'te hangi oyunun kaç FPS verdiğini görebileceğim güvenilir bir kanal var mıdır?

Son düzenleme:

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Hocam PS4 aldım diyelim. HDMI ile 1920x1080 60hz laptopa bağlarsam sıkıntı yaşamam değil mi?

Hocam bir sorum var ayrıca. PS4'te hangi oyunun kaç FPS verdiğini görebileceğim güvenilir bir kanal var mıdır?
Hocam eğer kesinlikle bir PlayStation 4 almaya karar verdiyseniz bence slim model alın mat kasa ile arasındaki ses farkı bayağı fazla mat kasa uçak kaldırır gibi ses verirken slim kasa eğer temiz ise kolay kolay ses vermiyor ha bir de bence PlayStation 4 artık cidden ederim üstünde satılıyor bence

Hocam eğer kesinlikle bir PlayStation 4 almaya karar verdiyseniz bence slim model alın mat kasa ile arasındaki ses farkı bayağı fazla mat kasa uçak kaldırır gibi ses verirken slim kasa eğer temiz ise kolay kolay ses vermiyor ha bir de bence PlayStation 4 artık cidden ederim üstünde satılıyor bence
Ben de PlayStation 4 vardı en sevdiğim oyunlar
The last of us part 2
God of War ragnarok ve 2018
Uncharted serisinin tamamı
Ghost of tshuma (tam olarak nasıl yazıldığına emin değilim)
GTA v rdr 2 klasik zaten
Bence bu oyunları oynamalısınız hocam alırsanız ilk olarak bunları oynamalısınız

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

The last of us part 2
GTA v rdr 2 klasik zaten
Bence bu oyunları oynamalısınız hocam alırsanız ilk olarak bunları oynamalısınız
tsushima olarakta düzeltiyim ben bunlar zaten ps4 ün en sağlam excleri bence

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Şu anda kullandığım bilgisayar çok kötü ve benim de aklıma PlayStation 4 almak geldi fakat 2. ele girişmek istemiyorum. Özellikle God of War, The Last of Us, Uncharted gibi oyunları oynamak istiyorum ve bunlara erişmek de artık kolay PS Plus sayesinde bu sebepten Xbox Series S almak istemiyorum. Sıfır olarak min ne kadara alabilirim?

@Yunus274
Hocam ben de PlayStation 4 vardı sattım ondan sonra öğrendim ki FPS oyunlarından kontrolfreek diye bir alet varmış FPS oyunlarında daha düzgün aim almaya yarıyormuş

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ben de PlayStation 4 vardı sattım ondan sonra öğrendim ki FPS oyunlarından kontrolfreek diye bir alet varmış FPS oyunlarında daha düzgün aim almaya yarıyormuş
uncharteddede var pcde kol ile oynuyorum baya işe yarıyor benim gibi 2012 den beri sadece pc kullanmış biri için

• Beğen

121709

80+ Silver
Alınır ama pro vs kullanılmalı, yada super slim falan. Fat kasa kullanılmaz. Ps4 s.slim yada pro işinizi görecektir ama destek kesiliyor, xbox series s aynı fiyatlarda daha yeni ve uzun ömürlü bir cihaz. Fakat ben yinede ps4 prıo alırdım.

• Beğen

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Ps 4 alınmaz. Tüm ps oyunları pc' ye geliyor zaten para biriktirip pc almak çok daha mantıklı.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Laptop a nasıl bağlanır onu bilmiyorum ama 1920x1080 full hd bir monitör veya TV işini görür.

Genelde 30 FPS in altana düşmezsin sabit 30 FPS olur ama online oyunların hepsini 60 fps oynarsın ve 60 fps oynatığı oyunlarda var tabi.

Bu kanal güvenilir.
Hocam pahalı olduğunu biliyorum ben de uğraşmak istemiyorum ailem de istemez 2.elle. 11k ps4 pro 1tb var ps4 slim 9700. Aradaki farka değecek performans farkı var mıdır? Sadece soruyu cevaplarsan sevinirim

The last of us part 2
GTA v rdr 2 klasik zaten
Hocam zaten PS Plus listesine baktım oynamak istediğim tüm oyunlar var. Alırsam direk yıllık olanı alırım 480 lira falandı zaten. Sony bu işe geç girdi ama kütüphane olarak muazzam bence

Tilsch

80+ Bronze
Sony nin 1.parti stüdyolarının oyunlarını PS5 e özel görmeye başlayacağız.Örneğin bu hafta tanıtılması beklenen Spider Man 2.GOW Ragnarok ile PS4 e de getirmeye son verdiler 1.parti oyunlarını.Eğer ben eski oyunları oynayacağım dersen sorun olmaz.Ama çok fazla ve dolu dolu oyunları PS5 e özel duyururlarsa PS4 tercihinizden vazgeçirebilir.

• Beğen

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Hocam pahalı olduğunu biliyorum ben de uğraşmak istemiyorum ailem de istemez 2.elle. 11k ps4 pro 1tb var ps4 slim 9700. Aradaki farka değecek performans farkı var mıdır? Sadece soruyu cevaplarsan sevinirim

Hocam zaten PS Plus listesine baktım oynamak istediğim tüm oyunlar var. Alırsam direk yıllık olanı alırım 480 lira falandı zaten. Sony bu işe geç girdi ama kütüphane olarak muazzam bence
Ben olsam PS4 pro alırdım ama tabii bilgisayar dizme ile aynı fiyata denk geliyor

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom