1. Herkes aynı şeyi anlamadı attığın kaynaklarda bile oyunların daha hızlı geleceğini söylemiş adamlar. Yani kaynakların yine seni yalanlıyorZamanla ilk günden gelecek oyunlar neyin inkarı bu herkes aynı şeyi anlamış işte!
2. Adamın söylediği şeyler gayet açık ve net. ilk gün geleceğine dair hiçbir şey yok buna dair herhangi bir şey de söylememiş. Bu süreç daha da hızlanacak sadece.
Bu benim ilk ve tek hesabım. Ben hiçbir zaman yanlış bilgi vermedim yanlış bilgi veren kişi sensin bunu gayet kanıtladım. Ayrıca o konuda ne olup ne bittiği hakkında hiçbir fikrim yok 1-2 hafta bulundum sadece.Yanlış bilgiden banlanan birileri olacaksa onlar siz olursunuz hem yanlış bilgi hem birden çok hesap yüzünden!
Tamam.geçmiş olsun ilk günden geliyor herkes ilk günden pc ye gelecek anlamını çıkardı sadece ben değil.
Bethesda oyunlarının da sağlam bir kitlesi var özellikle modcular bu oyunları taşıyor genelde. Ama onlar bile bu oyunu yarı yolda bıraktı neden sence?God of War'ın 20 senelik kitlesi var neredeyse aynı şey değil.
Skyrim modcuları Starfield'a küstü: "Bu oyun çok sıkıcı"
Starfield için hayal edilen modlar baÅka bahara kalabilir
tr.ign.com