Neler Yeni

PS 5 mi Xbox series x mi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Furkan Görür
Hocam satmayı düşünmüyorum. exc oyunları hiç oynamadım ama izledim. ikinci el almak istemiyorum pek sıfır fiyatı ilerde düşmez mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedenini sorabilir miyim hocam
ps5 sıfırı şuan alınmaz hocam 2.el alın.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam peki 2. El alırken dikkat etmem gerekenler ne sürüm olayları fln varmış anlamadım

Kalın (fat) kasa alacaksan 12** ile başlayan sürümü tercih edeceksin. İnce (slim) kasa zaten 20** ile başlayan sürümü dışında yok. Son iki rakamları sadece bölgeyi temsil ediyor.

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
Kalın (fat) kasa alacaksan 12** ile başlayan sürümü tercih edeceksin. İnce (slim) kasa zaten 20** ile başlayan sürümü dışında yok. Son iki rakamları sadece bölgeyi temsil ediyor.
Peki hocam alırken dikkat etmem gereken bişey var mı faturalı olması önemli mi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki hocam alırken dikkat etmem gereken bişey var mı faturalı olması önemli mi

Fatura yoksa da bir şey diyemezsin. Sonuçta ikinci el alıyorsun. Fatura var diyelim, yurtdışından getirdiyse eğer faturanın olması yine bir şeyi değiştirmiyor. Çünkü bakan yer yok.

Şu an PS5'in sıfırı 19 bin TL. İkinci elde nasıl bir fiyata bulup almaya değer görüyorsunuz?

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
Fatura yoksa da bir şey diyemezsin. Sonuçta ikinci el alıyorsun. Fatura var diyelim, yurtdışından getirdiyse eğer faturanın olması yine bir şeyi değiştirmiyor. Çünkü bakan yer yok.

Şu an PS5'in sıfırı 19 bin TL. İkinci elde nasıl bir fiyata bulup almaya değer görüyorsunuz?
Hocam yaklaşık 16 17 civarlarina bulunuyor param guvende ile.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Berat Yapıcı
PS5 öneririm. Satmanız kolay olur bide PC toplayacakmışsınız zaten.

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
PS5 öneririm. Satmanız kolay olur bide PC toplayacakmışsınız zaten.
Hocam 0 tarafında ithalatçı garantili alabiliyorum 19.5 20.5 arasında geziyor yada 2. El alabilirim 16 17k civarlarina hangisi mantıklı

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
Hocam önceki yorumlarda bir arkadaş sıfır almak hata olur demişti bu zamanda ondan aklım karıştı emin misiniz? İthalatçı garanti olunca ayrı bi korku var içimde.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Berat Yapıcı
Hocam önceki yorumlarda bir arkadaş sıfır almak hata olur demişti bu zamanda ondan aklım karıştı emin misiniz? İthalatçı garanti olunca ayrı bi korku var içimde.
Yani o arkadaş neden 0 almak hatalı olur demiş bi ona bakmak lazım. Ben 0 aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım 3 yıldır kullanıyorum.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 bin TL için sıfırdan kaçılmaz.

Top Bottom