hola
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 325
- İsim
- hola
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hiç yorum katmadan Phil Spencer'in verdiği cevap bu "Microsoft yakın zamanda PlayStation 5 ve Nintendo Switch'e dört Xbox oyununun geleceğini duyurdu ve Phil Spencer özellikle şirketin Starfield veya Indiana Jones' u rakip sistemlere getirme planının olmadığını belirtti. Fakat bu gelecekte değişebilir mi? Spencer, The Verge'e, Microsoft'un rakip platformlarda yayınlanan Xbox oyunlarıyla ilgili hiçbir şeyi göz ardı etmediğini söyledi."Daha attığın kaynağı bile adam akıllı okumamışsın sen nasıl bir cahilsin? Seni ciddiye almamam için tonla sebep vermişsin yine.
Alıntıyı görüntüle
Phill "Asla çıkmayacak" gibi bir şey demedi, ki yarın bir gün dese bile bu adam sözünün arkasında durmayan birisi zamanında bazı XBox oyunlarının Pcye gelmeyeceğini, ara sıra XBoxa özel oyun çıkacağını söylemişti ama şu an gördüğün gibi bütün XBox oyunları paşa paşa PC'ye geliyor + Üstüne bir de bazıları PS'ye geliyor (hepsi gelecek yavaş yavaş) O köpeği olduğun XBox PS'nin kucağında dans ediyor şu an
Ya adam yuvarlak cevap veriyor hiçbir konu hakkında kesin konuşmamak lazım diyor ama öncesinde böyle bir planlarının olmadığını özellikle belirtiyor. Bunu evet bak kesin çıkacak diye bir tarafından anlayan sensin! burada bu yorumu kendi istediğin tarafa çekmek isteyen yine sensin en düşük primatlar bile şu zeka seviyesinde değil emin ol O finosu olduğun Playstation ilk günden oyunlarını PC'ye çıkartacak artık özel oyun diye bir şeyiniz kalmadı PS Store'dan kazıkları yedikçe zevten ölüyorsunuz zaten az daha geçirin bu beni kesmedi diye inliyorsunuz adamlar da ısrarınıza dayanamayıp fiyatlara biraz daha köklüyor siz zevkten uçuyorsunuz Ayrıca o finosu olduğun Sony her ülkenin mahkemesinde hakimlerin kucağında hopladı lütfen Activision'nın Microsoft'a satışına onay vermeyin diye bu ne ezikliktir ya
al sana Sony başkanı Hiroki Totoki'den kapak Playstation özel oyun devri bitiyor;
Sony Boss Says PlayStation Has ‘Room for Improvement’ When It Comes to Cutting Development Costs - IGN
Sony boss Hiroki Totoki has offered what he called his “frank impressions” of the PlayStation business, suggesting its studios can do more to cut development costs.
www.ign.com
Starfield 12 milyon oyuncu sayısına ulaştı ve gayet beğenilen bir oyun. Oyunda tercihlere göre ilerlenildiği için sizin zeka seviyenizi aşmış olabilir çünkü bir sonraki hamleyi hesap etmek gerekiyor ya! balon dediğin oyunun puanları ortada gayet ortalama üstü bir oyun balon olan sensin haberin yokYoo dört gözle beklediğim bir şey yok oyunu şu an açıp game pass'im ile bilgisayarımda paşalar gibi oynayabilirim ama oynamıyorum. Neden? Çünkü balon, vaat ettiği şeylerin altında ezildi.
Yunus'un çakma hesabı ben senin gibi farklı farklı hesapla takılmıyorum burada özel mesajlarda kendi zeka seviyendeki kankilerini örgütleyip mesajla cevap vermeye veya şikayet ettirmeye uğraşmıyorum aslan gibi tek başıma çıkıyorum beğendiğim cihazı savunuyorum sizin her yalan dolan iddianızı da millete kanıtlarla kaynaklarla aksini gerçeğini gösterip patlatıyorum. Yavaş yavaş bütün Playstation özel oyunları PC ye gelecek ve siz hiçbir şey yapamayıp sessizce tüm gün oturduğunuz odanızda ağlayacaksınız tek sosyal yaşantınız bu forum sizin yahu ailenize acıyorum cidden vasıfsız hiçbir şey başaramayan insanlarsınız! Biraz aklı olan insan 2020'de çıktığı halde Spider Man 2 dışında hiçbir özel oyunu olmayan PS5'i özel oyunu var diye savunmaz var olanlarda çoluk çocuk oyunu tıraş oyunlar. remake remastered versiyonu hep bu cihazı bir insan niye alsın yahu! bunu deli gibi niye savunsun? Cihaz o kadar yetersiz ki apar topar Pro modelini çıkarma telaşına düştüler durum ortada. Siz burada habitat kurmuş 3-5 kişisiniz zaten buradan başka bir ortamda kimse sizi sallamaz ciddiye almaz ederiniz çapınız bu kadar.Aynen attığın kaynağı bile okumamışsın daha adam açık açık "Göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum" diyor. Phill sadece bu 4 oyun arasında Indiana jones ve Starfield yok dedi, "İlerde gelebilir mi?" sorusuna üstte yazdığım cevabı verdi. Yani sen ister kabul et, ister etme. Yavaş yavaş bütün XBox oyunları PS tarafına gelecek. Diğer söylediğin şeyleri dediğim gibi ciddiye bile almıyorum bana fake muamelesi yapan eleman hesabını 18 Aralık 2023'te açmış ve 183 mesajı var hepsinde de kuduz köpek gibi millete saldırıp XBox'u savunmuş, asosyalin teki. Forumdaki birine o kadar sinir olmuş ki anlamlı anlamlı profiller koymaya çalışmış. Çocuk çocuk hareketler.
Son düzenleme: