Arama sonuçları: *

1. Kürşat Bey

6500TL 1TB Ps4 iyi fiyat mı

1tb slim içi açılmamış ise alabilirsiniz 1749427095 Seni seninle baş başa bırakıyorum iyi geceler
  2. Kürşat Bey

Ben sabit fikirli değilim dostum bende ne pc var ne de konsol vs zamanında hepsi de oldu ve artık bunlardan zevk almıyorum kullanmıyorum istersen bağır dostum bağırsan ne olacak sanki 🤣 sen bilmediğin için boş konuşuyorsun belki yaşın kadar benim bu konularda geçmişim var bilmediğim konu...
  3. Kürşat Bey

Xbox sandığın kadar iyi değil dostum emin ol pc içinde iyi bir monitör lazım hertz iyi olan vs bunlarda ekstra masraf klavye Maus vs saymıyorum bile konsol alan ne aldığı biliyor olmalı zaten
  4. Kürşat Bey

6/7 bine pc olmadığı için insanlar kafa dağıtmak için alıyorlar bende PC çiyim gerçi pc de artık oyun satın alınıyorlar korsan oyunlar eskisi kadar tercih edilmiyor hem online için hemde güvenlik açığı için konsolların dezavantajı oyunları çok pahalı maalesef
  5. Kürşat Bey

Anlıyorum ki sen xbox hayranısın devamke
  6. Kürşat Bey

Birçok oyun konsolu kullandım ps2 den 5 e kadar xbox lar one s ler vs oyun konsollarında ps e kadar iyi olan yok xbox ın hem oyunları iyi değil hemde oyundaki verdiği keyif iyi değil xbox kim neden kullanır anlamıyorum bende alıp kullanmışlığım var çevremde de kullanan tanıdıklar var bir bir...
  7. Kürşat Bey

Güncel piyasaya göre normal temiz ve içi açılmamış ise alabilirsin xbox a sakın bulaşma da ne yaparsan yap
  8. Kürşat Bey

🔥🔥🔥🔥PlayStation 5 set 21.500🔥🔥🔥🔥

Bende iPhone düşündüm işletme ücreti ve 1 yıl garanti beni frenledi 😂
  9. Kürşat Bey

🔥🔥🔥🔥PlayStation 5 set 21.500🔥🔥🔥🔥

Abim geçen gün aldı kuzenim Dubai'deydi getirdi 8 bine mı ne geldi dijital sürüm tek kol
  10. Kürşat Bey

PS4 pro mu Xbox series s mi

Pro al geç
  11. Kürşat Bey

playstation 5 mi yoksa gaming laptop mu?

Evet PC de bedava
  12. Kürşat Bey

playstation 5 mi yoksa gaming laptop mu?

Oyun için ise amacın sırf konsol ezer geçer ama sadece oyun ise tabi oyunlar da paralı olduğu için onuda göze alman lazım
Geri