O zaman ben ps5 alırdım. Hem özel oyunları var hem de bence her pc nin yanına bir konsol lazım.sinerji ultimate
Masaüstü de alacaksın yani?a
aynen onu da için içine katınca biraz pahalı oluyor ama pc oyunları da az para değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun yanına
o da varda benim en büyük hayallerimden birisi masaüstü pc ye sahip olmakMasaüstü de alacaksın yani?
O zaman şöyle yap bence:
1- Masaüstü PC alma ve ikisinin parasıyla çok güçlü bir laptop al.
2- Laptop al ve yanına PS5 al.
Ben olsam Laptop ve PS5 alırdım çünkü masaüstü alıp yanına PS5 alınca taşınabilir hiçbir cihazın olmamış oluyor, biri taşınabilir olsun bari, laptopu evdeyken masaüstü gibi de kullanabilirsin sonuçta.
ama taşınacak bir cihazda azım oluyorm. Hem özel oyunları var hem de bence her pc nin yan
O zaman masaüstü ve ucuz yollu bir laptop al ama ben olsam ikisinin bütçesini toplayıp RTX 3080M Li bir laptop alırdımo da varda benim en büyük hayallerimden birisi masaüstü pc ye sahip olmak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama taşınacak bir cihazda azım oluyor
teşekkürlerO zaman masaüstü ve ucuz yollu bir laptop al ama ben olsam ikisinin bütçesini toplayıp RTX 3080M Li bir laptop alırdım
PS5 bence masaüstü PC varken gereksiz, özel oyun desen onlar da PC ye geliyor yavaş yavaş.
gaming laptop kanki ps5 için bide ayrıyetten oyunlara o kadar para vermearkadaşlar zaten normal pc alacaktım sadece başka yerlere gittiğimde oynamak için laptop alacaktım ama ps 5 de gözüme güzel gözüküyor sizce hangisi?
niye pc de her oyun bedava mı ?Oyun için ise amacın sırf konsol ezer geçer ama sadece oyun ise tabi oyunlar da paralı olduğu için onuda göze alman lazım
Evet PC de bedavaniye pc de her oyun bedava mı ?
aynen knkEvet PC de bedava