Neler Yeni

Yeterli düzeyde bilgisayarım var PlayStation 5 almalı mıyım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,879
İsim
.
1050 ve i7 si olan kasam var. Kasayı yükseltmek istesem de bi kaç yıl beklemem lazım o yüzden PlayStation 5+ PS plus almak cazib geliyor. Hayatımda hiç konsol sahibi olmadığım için PLAYSTATİON alsam sıkılırmıyım? oyunları eğlenceli gelirmi?(hikayeli oyun hiç oynamadım) bir ara bilgisayarıma xbox gamepass alıp forza 4 oynamıştım (gamepass aldığım için evde 2 tane duelshock 4 var yani kontrolcüye alışığım) o kadar şuan bilgisayardan valorant oynuyorum oda zaten ps e geldi. Tek düşüncem PlayStation alıp sıkılır mıyım?. Arkadaşımdada var online takılabilirim.
PS pc gibi değil kral klavye mouse bambaşka tavsiye etmem

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Kağan UĞURLU
Her zaman pc daha keyifli geliyor bana kol ile oynaması tek bir güzel oyun var o da pes gerisi boş
PC den oynuyorum ama 27" ekranda gamepad daha keyifli geliyor banada :)

Bu arada pc yi yenilemek daha mantıklı aaa ps5 oyunlarına indirimli hali dahi 1,5k verilmez. PS5 özel çıkmayan 2 oyunu çok merak ediyorsan 1 hafta kiralarsın oyunu oynar verirsin. Daha uyguna gelir. @alenowl

Son düzenleme:

WhoCares

80+ Gold
bütçe el veriyorsa basarım parayı alırım AAA oyunları diyorsan alınır onun haricinde türkiye şartlarında ıhh

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Al pcyi tvnin yanina koy bağla gamepadleri falan aç istediğin oyunu istediğin grafikle oyna keyfine bak

seycim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahir
1050 ve i7 si olan kasam var. Kasayı yükseltmek istesem de bi kaç yıl beklemem lazım o yüzden PlayStation 5+ PS plus almak cazib geliyor. Hayatımda hiç konsol sahibi olmadığım için PLAYSTATİON alsam sıkılırmıyım? oyunları eğlenceli gelirmi?(hikayeli oyun hiç oynamadım) bir ara bilgisayarıma xbox gamepass alıp forza 4 oynamıştım (gamepass aldığım için evde 2 tane duelshock 4 var yani kontrolcüye alışığım) o kadar şuan bilgisayardan valorant oynuyorum oda zaten ps e geldi. Tek düşüncem PlayStation alıp sıkılır mıyım?. Arkadaşımdada var online takılabilirim.
Size tavsiyem PS almak yerine konsol alın, bilgisayarınızdan oynarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun kolu*

alenowl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alenowl 2837
Al pcyi tvnin yanina koy bağla gamepadleri falan aç istediğin oyunu istediğin grafikle oyna keyfine bak
Pc 70k? 4070 ti super veya 4080 alacağım için 2 sene beklicem ayrıca şuanki kasam bile çok ağır yeni alcağımın boş ağırlığı 15kg felan bide kablolama yaptıktan sonra nasıl çıkartıcan e oyun açmak için klavye mouse da gerekicek

Oyun kolu*
Niye anlamıyorsunuz ki duelshock var zaten ama PC kaldırmıyor oyunları

seycim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahir
Pc 70k? 4070 ti super veya 4080 alacağım için 2 sene beklicem ayrıca şuanki kasam bile çok ağır yeni alcağımın boş ağırlığı 15kg felan bide kablolama yaptıktan sonra nasıl çıkartıcan e oyun açmak için klavye mouse da gerekicek

Niye anlamıyorsunuz ki duelshock var zaten ama PC kaldırmıyor oyunları
Konsollar hakkında bilgim yok. PS Cafe'ye gidip biraz oynayabilirsiniz, hoşunuza giderse alırsınız.

Top Bottom