Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Hocam Bildiğim kadarıyla GTA 6 PS'na 2025 Ekim ile Kasım Arasında çıkacak PC'ye ise 2026 sonlarında 4'cü çeyreğinde en kötü 2027 2.çeuregine çıkacaktır Çünkü GTA 5 zaten şuan Full Online'da parayı kırıyor (gerçi insan neden gta'ya para yatırır saçma zaten ama neyese) En kötü Olasılıkla 2.El...
  2. KaptanMC

Hocam 1-dürüst olalım AMD ile NVDİA Kartlar aynı fiyat Olsa herkes Nvidia seçer yani NVDİA o fiyata almak ile AMD sistemi o fiyata almak Farklı 2-dediğim gibi alım Gücü farkı var yani mesela biz PS 5 Pro'yu 45K ile 50K arası alıyorken 4070 süperli sistemi 35-37K civarına alabiliyoruz ama...
  3. KaptanMC

Hocam mesela GTA için Neden PS alıyorsunuz ki? Pc'den oynayın ama illa Oyun konsolu hissiyatı istiyorsanız Oyun konsolu'nu bağlamayı düşündüğünüz monitör veya TV ekranına PC'nizi Takın sonra PC'de kullanılan Kablosuz gamepad alın Oynayın alın size oyun konsolu yani bence PS almak Artık mantıklı...
  4. KaptanMC

Hoc bence bu fiyata RTX 4070 süperli sistem dizsen daha mantıklı (monitör parası hariç) Yani artık PS oyunları en fazla 1 yıl sonra PC'ye geliyor bu yüzden bu anlamı kalmıyor ps'nın artık ve Oyunlar için 500-1000-2000 TL falan ödemen lazım PC topla daha mantıklı Crack'li indirir oynarsın veya...
  5. KaptanMC

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

Hocam bu soru mu? Pc'ni Sat Üstüne 20K falan ekle RTX 4070 Süper Sistem al + Xbox Seies S falan al miss (Xbox öneriyorum çünkü zaten artık PlayStation oyunları çıktığında PC'ye de geliyor o yüzden PS oyunlarını pc'de oynarsın zaten bu yüzden Konsol Olarak 2.EL 2 Kollu 1TB temiz 7.5K'ya falan...
  6. KaptanMC

Hangi Konsolu Almalıyım ???

Hocam Xbox istememin zaten asıl nedeni Gamepass olayı yani tek tek hayvan gibi para vermeme gerek kalmaz ps'deki gibi Hocam ayrıca Series S daha güncel ve daha güçlü diye biliyorum emin olamadım PS evet Xbox oyunları gelecek ama kimse babasının Hayrına getirmiyor yani onun İçin muhtemelen ayrı...
  7. KaptanMC

Hangi Konsolu Almalıyım ???

Sa Beyler O yıllardır süren Savaşı tekrar başlatmıs gibi Olacam Ama Xbox Mı? PS mı? !2.EL Alcam! Oyun konsolu almak İstiyorum tabi en üst seviyeleri alçak bütçem yok daha çok orta segment F/P bir şey arıyorum Aklımdakileri Öneri sıralaması yaparsanız Sevinirim. Aklımda Ps 4 Pro/ Xbox Series...
Top Bottom