Arama sonuçları: *

1. LORN

Bilgisayarım ps5 gücünü veiri mi

2. LORN

sadece tek oyun bazlı konuşuyorsak doğru. konsola çıkarılan oyunların ayarları önceden yapıldığı için optimizasyonu iyi oluyor evet. ama kas gücü cok daha yüksek sistemin.
  3. LORN

yanlış bilgilendirme. bahsettiğin sistem playstation 5'den daha yüksek performans verir.
  4. LORN

Ps5 İçin 4k olmazsa olmaz mı

https://www.hepsiburada.com/samsung-m7-ls32bm700uuxuf-32-4k-60hz-4ms-type-c-wifi-bluetooth-airplay-hoparlorlu-smart-monitor-p-HBCV00002NEC3Z?magaza=ALEF&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.8 yani 32’lik versiyonu var ama 43’den daha...
  5. LORN

bende 32 var. 4k’da bence minimum 32 olmalı 1693928131 https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-m7-serisi-43-uhd-akilli-43-ls43bm700uuxuf-fiyati,1914891628.html rainbow lol fortnite falan filan espor oyunlarını oynamayacaksan al geç şunu diyorum hala
  6. LORN

Orada yazdım tekrar yazıyorum. Sadece playstation ve bir şeyler izlemek için kullanacaksan attığımı al.
  7. LORN

Ps5 için 32 inç nasıl

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-m7-serisi-43-uhd-akilli-43-ls43bm700uuxuf-fiyati,1914891628.html bunu tercih ederdim. 1693825951 Olay sadece konsolsa eğer
  8. LORN

Elinde ps2 si olan varmı ?

500₺’ye ps2 iyi bir fiyat gibi sanki?
  9. LORN

ps5 mi xbox x mi hangisi ?

ya da senin için çözünürlük ve oyunun detay kalitesi önemli değilse çok da harcama yapmak istemiyorum arada oturur takılırım diyosan ikinci el xbox series s baya uygun bir tercih 1683032244 Yılbaşında playstation’ın fiyatı 20bin miş cidden sağlam düşmüş alınabilir.
  10. LORN

ps5 mi xbox x mi hangisi ?

Birkaç oyun yüzünden ne kadar tatava yaptınız. Koskoca naughty dog bile pc ye the last of us’ı bok gibi çıkardı da bu kadar konuşulmadı. Geçiniz. Playstation oyunlarının gerçekten sağlam bir önemi kalmadı hepsi teker teker bilgisayara gelmeye başladı ve arkadaşın zaten oynayacak çok fazla...
  11. LORN

Playstation 5 mi almalyim 3060ti li setup mi

Fsr 2.0 ile gayet yakın bir performans veriyor. Nvidia ekran kartı denemek için biraz yanlış bir dönem bence. 7 bin lira gözünüze çok gözüküyorsa o özelliklerde 4bin tl daha ucuza ekran kartı almak ilginizi çeker. Dediğim gibi bir şeylere takıntılıysanız yorum yapmak bana düşmez ama gereksiz...
  12. LORN

3060ti sisteme 20k fazla gözüktü benim gözüme bilemedim.
  13. LORN

Hazır sistem mi alıyorsunuz? Amd neden düşünmüyorsunuz.
  14. LORN

Playstation 4 hala gereksiz pahalı. Xbox Series S tokatlıyor onu. Bu dönemde alınmaz. S’in ikinci eli 3.000 bi’de.
  15. LORN

Belirlediğin oyunlarının listesini çıkarıp. Playstation kiralayıp oynayabilirsin. Çok daha makul bi fiyata oynamış bitirmiş olursun. Yani bi’şeyleri hemen oynayacak bir takıntın varsa sen bilirsin. Playstation alırken kasa duracaksa eğer, 3060ti sistem alırken diğer kasayı neden satmıyorsun...
  16. LORN

Elbette kasa. Playstation’un çoğu oyunu pc’lere çıkmaya başladı. Eğer 4k oynamıyorsanız, pc.
Top Bottom