Veremez pc portu optimizasyon sorunlu. Ps5 de daha düzgün çalışıyor.Mehaba bende asus dual rx 6700xt ile ryzen 5 5600 var. 16gb ram ile birlikte. ea fc 24 oynamak istiyorum. sizce ps5 ile kıyaslanırsa hangisi daha iyi performans veriri?
tabii ki ps5 her türlü daha iyi aynı performansı vermezMehaba bende asus dual rx 6700xt ile ryzen 5 5600 var. 16gb ram ile birlikte. ea fc 24 oynamak istiyorum. sizce ps5 ile kıyaslanırsa hangisi daha iyi performans veriri?
tabii ki ps5 her türlü daha iyi aynı performansı vermez
yanlış bilgilendirme. bahsettiğin sistem playstation 5'den daha yüksek performans verir.Veremez pc portu optimizasyon sorunlu. Ps5 de daha düzgün çalışıyor.
oyun pc de optimizasyonu kötü ve farklı bir oynanışı var ps5 daha iyi.yanlış bilgilendirme. bahsettiğin sistem playstation 5'den daha yüksek performans verir.
sadece tek oyun bazlı konuşuyorsak doğru. konsola çıkarılan oyunların ayarları önceden yapıldığı için optimizasyonu iyi oluyor evet. ama kas gücü cok daha yüksek sistemin.oyun pc de optimizasyonu kötü ve farklı bir oynanışı var ps5 daha iyi.
ea fc 24 üzerinden sormuş senin dediğin farklısadece tek oyun bazlı konuşuyorsak doğru. konsola çıkarılan oyunların ayarları önceden yapıldığı için optimizasyonu iyi oluyor evet. ama kas gücü cok daha yüksek sistemin.
Yanlış bilgilendirme mi imzamdaki sistemime bak her iki taraftada oyunu deneyimledim ps5 de oyun akıyor pc portunda optimizasyon sorunu var bunu yoldan geçen dayıya sorsan oda benim dediğim şeyi der neye göre yanlış bilgilendirmeymiş?yanlış bilgilendirme. bahsettiğin sistem playstation 5'den daha yüksek performans verir.
kas gücüne göre yanlıs.... optimizasyona göre doğru bilgilendirme uzatmaya gerek yok.Yanlış bilgilendirme mi imzamdaki sistemime bak her iki taraftada oyunu deneyimledim ps5 de oyun akıyor pc portunda optimizasyon sorunu var bunu yoldan geçen dayıya sorsan oda benim dediğim şeyi der neye göre yanlış bilgilendirmeymiş?
fifa gibi çok yüksek sistem gereksinimi istemeyen oyunlarda ps5 perforrmansını fsr2 açarak alabilirsiniz ama diger oyunlar için ps5 performansı almak istiyor iseniz minimum 4070 almanız gerekiyorMehaba bende asus dual rx 6700xt ile ryzen 5 5600 var. 16gb ram ile birlikte. ea fc 24 oynamak istiyorum. sizce ps5 ile kıyaslanırsa hangisi daha iyi performans veriri?