Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

Şu an ps 4 alınır mı?

Eklenen vergi 2. eli nasıl etkiliyor onu da anlamış değilim. Vergi kalkınca almak en mantıklısı.
  2. Lergoooon

Şu an ps 4 alınır mı?

Şu an alınmamalı. Eklenen verginin kalkmasını beklerseniz daha uyguna alabilirsiniz. Sanırsam 1 Kasım'da konsollara eklenen vergi kalkacak. O zaman alırsanız daha uyguna bulacağınız kesin.
  3. Lergoooon

Ben Lgs den sonra Kuran kursuna başlıcam eğer kuranı öğrenirsem ailem pc veya ps4 alıcaklar hangisi istersem alıcaklar sizce hangisini seçmeliyim

Buna o açıdan bakmamak lazım. Ailesi azim yapması için söylemiş olabilir.
  4. Lergoooon

Ps5 lansman

Tasarım olarak ben sevenlerdenim. Yeni özellik ve teknolojilerle çok iyi olacağını düşünüyorum ama kişisel bir eksiklik sezdim. Kara ve mat renkleri daha çok severim şahsen ancak sadece beyaz model tanıtımı yapıldı. Umarım siyah versiyonlu model gelir.
  5. Lergoooon

PlayStation 5'in Ülkemizdeki Fiyatı Belli Oldu !

5 çıksın 3 alacağım diyorum şaka gibi. Ek vergilendirme kısa zamanda kalkmalı zaten normal haliyle de fiyat artıştaydı. Geçen sene fiyatını not aldığım PS 4, bu sene 1.500 lira fiyat artışı yaşadı.
  6. Lergoooon

PS4 Pro mu Xbox One S mi?

Konsol kullanmadım ama oradan buradan aşinayız. Şahsen PS4 daha cazip.
  7. Lergoooon

Playstation 5 nasil çıkar

Nasıl çıkar meçhul ama biz nasıl alırız :D
  8. Lergoooon

ps4 veya PS4 PRO

Konsol almanı çok önermiyorum tabii ki zevkine bağlı. O kadar para verdiğin makineye üstüne üstlük bir oyununa 300-400 TL veya o kadar para verdiğin makineyi kırdırmak pek yararlı değil.
Top Bottom