Neler Yeni

Ben Lgs den sonra Kuran kursuna başlıcam eğer kuranı öğrenirsem ailem pc veya ps4 alıcaklar hangisi istersem alıcaklar sizce hangisini seçmeliyim

VitoScaletta

80+ Gold
ama ben uncharted oynamayı çok istiyorum ve o PC özel oyun olduğu için karar veremedim
ps4 bütün stoklarını bitirdiler aldılar direk şuan karaborsadan 7-8 k ya satıyolar ve her oyunu 400 tl eminmisin onun yerine 5 k ya 1660super diz istediğin oyunu indir hem arkadaşların online oyuna girince sen ps4 den giremezsin

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
ps4 bütün stoklarını bitirdiler aldılar direk şuan karaborsadan 7-8 k ya satıyolar ve her oyunu 400 TL eminmisin onun yerine 5 k ya 1660super diz istediğin oyunu indir hem arkadaşların online oyuna girince sen ps4 den giremezsin
sağol tavsiyen için şimdi playstation store a bakıyodum o fiyatlar ne öyle o fiyata kaç tane oyun alınır

Rootz

80+
PS4'e özel oyunu oynamak için ne almam gerekiyor başka? Konsolu sattıran şey zaten özel oyunlardır.

Olayı yanlış anlamışsınız. PC ile her işini görüp üstüne oyun oynayabilirsin. Bilgisayarım yoksa gidip de sırf Uncharted oynamak için 5-7K para dökmem demek istedim. Tabii herkese göre bu durum farklıdır ama bana göre boş masraf olacaktır. Para kolay kazanılmıyor.

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Kitapla din aynı şeymi? Dini tüm baskılardan uzak bir şekilde araştırıp öğrenmesi gerekiyor.
bakın ailesi kuranı öğrenmeye karşılık bir teşvik veriyor bence bir sorun yok ama zorla yapıyorsa hiç yapmasın daha iyi

Efe_Tkn

80+ Bronze
şu konuyuda başlığa yazmasanız:mad:

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
bakın ailesi kuranı öğrenmeye karşılık bir teşvik veriyor bence bir sorun yok ama zorla yapıyorsa hiç yapmasın daha iyi
zorla değil ztn öğrencektim muhabbet ederken öyle dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte mantıklı mı? Ailesinin ödül karşılığı öğretmesi?
zorla değil ztn öğrencektim muhabbet ederken öyle dediler

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
Ya ben pc ve konsol için öğrenmicem zorla değil zaten öğrenmek istiyodum babam muhabbet ederken öyle dedi ben babama gidipte pc alırsanız öğrenirim demedim

hatanının gidişatını seçmelisin
hatanın gidişatı ? okulda bile kuran öğrenmeleri için çocukları böyle teşvik ediyolar işiniz anca duyar kasmak ve ben pc veya konsol için öğrenmicem kuran kursuna gitçeğim 1 haftadır belli bugün muhabbet ederken babam öyle dedi yani neresi yanlış bunun

Son düzenleme:

jouly

80+ Bronze
Ya ben PC ve konsol için öğrenmicem zorla değil zaten öğrenmek istiyodum babam muhabbet ederken öyle dedi ben babama gidipte PC alırsanız öğrenirim demedim

hatanın gidişatı ? okulda bile kuran öğrenmeleri için çocukları böyle teşvik ediyolar işiniz anca duyar kasmak ve ben PC veya konsol için öğrenmicem kuran kursuna gitçeğim 1 haftadır belli bugün muhabbet ederken babam öyle dedi yani neresi yanlış bunun
kardeşim yazım yanlışı yaptım hayatının yazcaktı merak etme 3 sene bende kuran kursu okudum.sana demek istediğim şu annen baban bilgisayar yada ps4 alıcak diye istediğin okuldan liseden vazgeçme.pc için isteksiz isteksiz kuran kursu okuyacaksan gitme ben onu demek istedim güzel kardeşim benim .yoksa benim kursları kötülediğim felan yok dediğim gibi 3 sene bende okudum orda.ha sen de gitmek istersin o zaman ne mutlu sana :)

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
kardeşim yazım yanlışı yaptım hayatının yazcaktı merak etme 3 sene bende kuran kursu okudum.sana demek istediğim şu annen baban bilgisayar yada ps4 alıcak diye istediğin okuldan liseden vazgeçme.PC için isteksiz isteksiz kuran kursu okuyacaksan gitme ben onu demek istedim güzel kardeşim benim .yoksa benim kursları kötülediğim felan yok dediğim gibi 3 sene bende okudum orda.ha sen de gitmek istersin o zaman ne mutlu sana :)
ayn banada bugün söylediler pc alırız die ztn ben kuran öğrenmek istiyom

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
2 kişi oynayacaksan yada konsola özel oyunları oynayacaksan konsol daha mantıklı. Ama normal şartlarda pc daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,967
Üyeler
161,533
Son üye
panha0
Top Bottom