Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Akilsiz televizyon ps4 oynamak

Evet, zaten televizyona bağlamıyorsun aslında sadece ekrana bağlamış oluyorsun. O yüzden o tarz özellikler televizyonla ilgili değil.
  2. MeynnZenith

Ps plus alcam ailemden gizlemem gerek taktik

Yaşın önemli bir faktör. Yaşın henüz küçükse "arkadaşım hediye etti" falan diyebilirsin, yaşın büyükse de "Değerli anacığım, babacığım. Ben artık bu evin söz sahibi bir bireyiyim. Kendi biriktirdiğim paramla ne yapacağıma ben kendim karar vermek istiyorum, lütfen benim bu haklı düşüncemi mazur...
  3. MeynnZenith

play station 3 ü satıp 4 alınır mı?

Oynayacağınız oyunlara bağlı. Yeni çıkan oyunları, yeni nesil oyunları iyi grafiklerde ve FPS'te oynamak istiyorsanız PS4 sizi üzebilir gibi. Tabii PS3'ten daha iyi ama yine de belirtmek istedim.
  4. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

İndirimlerde çok daha iyi fiyata düşer muhtemelen.
  5. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

Çünkü konu "oyun". Biz burada siyaset konuşsak siyaset tartışırım. Şu an konunun ana başlığı OYUN. Bu yüzden bunca insan oyun ekonomisinden bahsediyor ya saatlerdir :D.
  6. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

O öyle olmuyor maalesef. Crack kullanan bir kişi değil, kaç milyon tane insan. Herkes crack kullanırsa ortada sektör kalmaz ki. Steam'in Türkiye'de uyguladığı dolar kurunu sabit tutma sistemi çok güzel bir şey. Ama Türkler gidip bundan yararlanmayıp crack indirmeye başlarsa ve satışlar azalırsa...
  7. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

Tamam o zaman. Siz crack kullanmaya ve crack yapan adamları arşa çıkarıp "ADAMSIN ABİ" tavırlarına devam edin. Birkaç ay/yıl sonra TR'ye oyun fiyatlandırma desteği kesilince PC oyunları PS oyunlarının fiyatına, PS oyunları da şu anki 16GB RAM fiyatlarına çıkınca da crack'ten devam edersiniz ki...
  8. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

Yeni nesil oyunların minimum rahat oynattığı hazır sistemler günüzümde en az 7-8K. Düşük sistemde oynamak isteyenler olabilir, haklarıdır ama aile içi ekonomisini göz önünde bulundurarak hareket etmeliler. Oyunu alacak para yoksa gidip crack indirirse kendi sistemine zarar verirler Dostum her...
  9. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

Benim dediğimle verdiğin örneklerin alakası yok, ben 300TL miktardan bahsediyorum sen Sedan araba diyorsun. Zamanla para biriktirip sistem toplamışsın, yavaş yavaş upgrade etmişsin. Bunu yapabilecek bir paran varsa 350TL oyun alamaman mantıksız, ben onu diyorum. Biz benzin, ekmek, araba...
  10. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

Ya tamam pahalı, bunda herkes hemfikir ama siz bu oyunu oynayacaksınız, indireceksiniz diyelim. Bunun için iyi bir sisteminiz olması lazım. İyi sisteminiz yoksa zaten indirmeyi bile düşünmezsiniz normalde. E sisteminiz varsa da oyuna 350TL vermeyi dert etmezsiniz doğal olarak.
  11. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

Katılıyorum! Ben de öyle yazdım önceki cevaplarımda: Yeni çıkan oyunları açacak sistemi olmayan adam oyunu indirmez zaten, oynayacak adam da parayı dert etmez.
  12. MeynnZenith

Dying Light 2 CRACKED!

Kendi ŞAHSİ düşüncem, crack bir şekilde indirip hem kendi PC'me virüs bulaştırma riskine girmekten hem de firmaların yıllardır verdiği emeği hiçe saymaktansa para biriktirip satın almayı tercih ederim. Hem gelen güncellemeler, DLC'ler vb. oluyor hem de orijinal bir şekilde satın aldığım için...
  13. MeynnZenith

Bilgisayardaki oyun ilerlemesini ps4'e geçirme

Aynı Origin hesabına bağlanmanız yeterli bildiğim kadarıyla. Ama bundan önce PS4 üzerinden Origin hesabınızı buluta kaydedip sonrasında PC'de de hesabı senkronize etmeniz lazım ki ilerlemeniz geçsin. PS4'te Origin'e girilmiyor gerçi, otomatik olarak buluta kaydetmiş olabilir. Siz PC üzerinden...
  14. MeynnZenith

Playstation 4 oyun önerisi

Tam olarak kaç TL'ler bilmiyorum ama Spider-Man, Last of Us, God of War öneririm.
  15. MeynnZenith

TLOU 2 ilk 1-2 saatinde uygunsuz sahne varmı

Ne kadar başı bilmiyorum ama Ellie ve Dina işi pişiriyor.
  16. MeynnZenith

God Of War vs Last Of Us Part 2

Benim için bu soru "annen mi baban mı" gibi bir soru. Cevap veremem...
  17. MeynnZenith

Ps3 15 oyunla beraber ne kadar eder

Varsa sat hocam, daha iyisi zor gibi.
  18. MeynnZenith

PS 3'e Geçmeli miyim?

PS3'e geçmek pek de mantıklı değil. Onun yerine PC'yi satsan en az 1000TL o da en az. 1621321943 Telefondan girenler imzayı okuyamıyorlar.
  19. MeynnZenith

Uçağa PS4 kolu alınır mı?

Tamamdır kral.
  20. MeynnZenith

Uçağa PS4 kolu alınır mı?

Reis biz niye her yerdeyiz yaa :D
Top Bottom