Satın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
Her yeni çıkan oyuna +350 tl verebilecek kadar refahın yüksekse alabilirsin. Şahsen ben gidip cracklemeyi tercih ederim ama bunu insanlara duyurmam. Yoksa lincin babasını yiyorum.
Her yeni çıkan oyuna +350 TL verebilecek kadar refahın yüksekse alabilirsin. Şahsen ben gidip cracklemeyi tercih ederim ama bunu insanlara duyurmam. Yoksa lincin babasını yiyorum.
PlayStation Store'dan Dying Light 2'yi satın alın. Dying Light 2'de düşmancıl, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışırken, aksiyon dolu bir macerayı yaşayın.
PlayStation Store'dan Dying Light 2'yi satın alın. Dying Light 2'de düşmancıl, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışırken, aksiyon dolu bir macerayı yaşayın.
Korsan oynayana da kızamıyorum valla, şu ekonomide herkesin psikoloji bitik zaten bir de kalkıp basit eğlencelere bile erişemeyince yolda sokakta herkes birbirine sarıyor.
Arkadaşlar PS için bilemem ama bilgisayar için yerel fiyatlandırmayla çıkan tamamen yepyeni Türkçe bir oyun 220 TL'yi hak eder. PS konusunda o fiyatları hiçbir oyun hak etmez o ayrı mevzu ben PC için dedim.
Korsan oynayana da kızamıyorum valla, şu ekonomide herkesin psikoloji bitik zaten bir de kalkıp basit eğlencelere bile erişemeyince yolda sokakta herkes birbirine sarıyor.
Kendi ŞAHSİ düşüncem, crack bir şekilde indirip hem kendi PC'me virüs bulaştırma riskine girmekten hem de firmaların yıllardır verdiği emeği hiçe saymaktansa para biriktirip satın almayı tercih ederim. Hem gelen güncellemeler, DLC'ler vb. oluyor hem de orijinal bir şekilde satın aldığım için ilerleyen zamanlarda virüs yeme, sistem parçalarını aşırı yüke maruz bırakma gibi bir dert olmuyor.
Eğer 350TL verecek paranız yoksa ya oynamayın ya da biraz birikim yapıp daha sonra oynayın. Zaten yeni çıkan 350-500TL'lik oyunları açabilecek bir sisteminiz varsa oyuna o kadar para vermek de zor olmamalı diye düşünüyorum.
Her ne kadar "güvenli siteden indir, virüs olmaz" desenizde inanın ki fark edilen/edilmeyen o kadar fazla virüs, sorun, donanım parçalarına zarar meydana geliyor ki bir süre sonra sisteminizde sıkıntılarla, hatalarla karşılaşmaya başlıyorsunuz.
Böyle bir oyunu açabilecek sistemi olan adamlar çok da dert etmemeli bu fiyatları bence. Tabii her şeyde olduğu gibi canım ülkemin bu sektörde de ekonomik sıkıntıları mevcut...
Oyunlar çok pahalı evet, fakat ben de korsana karşı olumsuz bakıyorum. Yeni çıkan arabaları da almaya ekonomik gücümüz yetmiyor, bu onlari calmamiz gerektiği anlamına mı geliyor?
Ha evet çok sinir bozucu bir durum tüm dünyanın oynadığı oyunları maddi problemler yüzünden oynayamamak, bu yüzden korsan kullananı da suclayamiyorum.