Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yerel fiyatlandırma ve Türkçe dil desteği ile çıkan bu oyuna kesinlikle destek vermek gerekiyor.
Anlık olarak 814 TL'ye tekabül ediyor 60$. Yuvarlayalım, 800 TL olsun. Bu fiyattan çıkması gerekirdi. Bölgesel fiyatlandırma sağ olsun 350 TL'ye satıyorlar, 25$. Yarı fiyatından da ucuza alıyoruz. Epic Games'ten kuponla alırsan 220 TL oluyor, 16$. Yurt dışı fiyatının çeyreği neredeyse. Üstüne üstlük Türkçe desteği de var dediğin gibi. Oyunun sistem gereksinimleri de yüksek. Bu oyunu oynayacak bilgisayarı olan birinin sisteminin, durumunun kötü olmasına imkan yok. Fakat bizim millet yine de korsana yöneliyor. Hiçbir zaman anlamayacağım.

Akagami no shanks

80+ Bronze
Oyunlar çok pahalı evet, fakat ben de korsana karşı olumsuz bakıyorum. Yeni çıkan arabaları da almaya ekonomik gücümüz yetmiyor, bu onlari calmamiz gerektiği anlamına mı geliyor?

Ha evet çok sinir bozucu bir durum tüm dünyanın oynadığı oyunları maddi problemler yüzünden oynayamamak, bu yüzden korsan kullananı da suclayamiyorum.
Bence korsan oynamakta sıkıntı yok ama sonradan oyunu indirimde flnda olsa almak gerekir diye düşünüyorum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Anlık olarak 814 TL'ye tekabül ediyor 60$. Yuvarlayalım, 800 TL olsun. Bu fiyattan çıkması gerekirdi. Bölgesel fiyatlandırma sağ olsun 350 TL'ye satıyorlar, 25$. Yarı fiyatından da ucuza alıyoruz. Epic Games'ten kuponla alırsan 220 TL oluyor, 16$. Yurt dışı fiyatının çeyreği neredeyse. Üstüne üstlük Türkçe desteği de var dediğin gibi. Oyunun sistem gereksinimleri de yüksek. Bu oyunu oynayacak bilgisayarı olan birinin sisteminin, durumunun kötü olmasına imkan yok. Fakat bizim millet yine de korsana yöneliyor. Hiçbir zaman anlamayacağım.
Katılıyorum! Ben de öyle yazdım önceki cevaplarımda: Yeni çıkan oyunları açacak sistemi olmayan adam oyunu indirmez zaten, oynayacak adam da parayı dert etmez.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Her yeni çıkan oyuna +350 TL verebilecek kadar refahın yüksekse alabilirsin. Şahsen ben gidip cracklemeyi tercih ederim ama bunu insanlara duyurmam. Yoksa lincin babasını yiyorum.
Crack'e destek vermek etik değil ve ayıp bir şey linç yemen normal. Oyunun Türkçe dil desteği var, çünkü birinci oyunda Türk pazarından iyi kazandılar. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor, crack kullanmaya devam edilirse yapımcılar Türk pazarlarından çekilirler.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
oyun fiyatları aşırı pahalı her yeni çıkan oyun 300-400 TL hatta bazen daha pahalı maalesef bu durum ülkemizdeki oyuncuların %85 ini korsan oyun oynamaya itiyor bende isterim ucuz olsun steamden oynayayım firma da para kazansın ama ülkemiz fırsatçı insanlarla dolu ve her şey aşırı pahalı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Ama parası olmayanlar n'apsın di mi kardeşim başka çareleri yok 😞
Çare var, oynamamak.
Evet haklısınız bende tercih etmiyorum ama şu ekonomide mecbur kalıyoruz ben para basmıyorum ve fiyatlandırmalar belli keşke ülkenin durumu iyi olsa yapacak bişey yok zar zor millet geçiniyor halime şükretmekten başka çarem yok ztn kaç yıldır fln pc fln da alamıyom

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
oyun fiyatları aşırı pahalı her yeni çıkan oyun 300-400 TL hatta bazen daha pahalı maalesef bu durum ülkemizdeki oyuncuların %85 ini korsan oyun oynamaya itiyor bende isterim ucuz olsun steamden oynayayım firma da para kazansın ama ülkemiz fırsatçı insanlarla dolu ve her şey aşırı pahalı
Ya tamam pahalı, bunda herkes hemfikir ama siz bu oyunu oynayacaksınız, indireceksiniz diyelim. Bunun için iyi bir sisteminiz olması lazım. İyi sisteminiz yoksa zaten indirmeyi bile düşünmezsiniz normalde. E sisteminiz varsa da oyuna 350TL vermeyi dert etmezsiniz doğal olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,508
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom