Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

şahin doğan

80+ Platinum
arkadaşlar kavgaya gerek yok her zaman söylediğim gibi çalınan malı bir daha çalamazsınız oyun kırıldı zaten oynayıp oynamamak bir şey değiştirmeyecek boşuna çene yapmayın

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Arkadaşlar bakın. Ben hiçbir zaman crack mükemmel para veren saf falan demedim. Lütfen beni linçlemeden önce 2 kere düşünün. Yeni bilgisayar alana kadar 2-3 oyunu crack oynadım sadece zaten crack oynadığım oyunlardan biri bedava oldu şuan ona sahibim. Yeni bilgisayardan sonra crack olarak AutoClicker bile kullanmadım. Genelde paramın yettiği oyunları oynuyorum yada bedava oyunları oynuyorum. Hatamın farkındayım ve bir daha da crack oynamadım. Crack oynayanları savunmuyorum. Sizin yaptığınız doğru olan.

Alfha13

80+ Silver
"Param yok çalayım o zaman" mantığını anlamaya çalışıyorum, yok, hiçbir anlamı yok. RTX 3000'den kart alıp korsan oynayan neci o zaman? 10 liralık oyunu bile korsan oynayan? Beleş de olsa korsan oynarım diyen? Sanalda hırıszlık yapmayı mağduriyete vurmak niye? Manavdan, bakkaldan bir şey çalıp yakalandığınızda "Param yok, ne yapayım?" mı diyeceksiniz? Sanki her orijinal oynayanın parası var, sanki hepsi ülkenin zenginlerinden.

Suç işleniyor, bahaneler üretilip geçiliyor ve bir daha işleniyor. Üstüne üstlük bu suç savunuluyor. Çalınan da oyun, ekmek, su da değil.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
"Param yok çalayım o zaman" mantığını anlamaya çalışıyorum, yok, hiçbir anlamı yok. RTX 3000'den kart alıp korsan oynayan neci o zaman? 10 liralık oyunu bile korsan oynayan? Beleş de olsa korsan oynarım diyen? Sanalda hırıszlık yapmayı mağduriyete vurmak niye? Manavdan, bakkaldan bir şey çalıp yakalandığınızda "Param yok, ne yapayım?" mı diyeceksiniz? Sanki her orijinal oynayanın parası var, sanki hepsi ülkenin zenginlerinden.

Suç işleniyor, bahaneler üretilip geçiliyor ve bir daha işleniyor. Üstüne üstlük bu suç savunuluyor. Çalınan da oyun, ekmek, su da değil.
Haklısınız. Eskiden oynadığım crack 1-2 oyunu hala hatalı buluyorum ve bir daha crack oynamadım. Parası olmayıp birinden bir şeyleri çalan birinden fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi ciddi atarsan çok gülerim ama öyle bir ihtimal yok.

şahin doğan

80+ Platinum

arkadaşım o zaman git para ile al oyna, burda crack ile oyun oynayanlar seni dinleyip para ile oyun almayacak boşuna konuşuyorsun sen al oyununu git keyfine bak

arisaka

80+ Bronze
Ya tamam pahalı, bunda herkes hemfikir ama siz bu oyunu oynayacaksınız, indireceksiniz diyelim. Bunun için iyi bir sisteminiz olması lazım. İyi sisteminiz yoksa zaten indirmeyi bile düşünmezsiniz normalde. E sisteminiz varsa da oyuna 350TL vermeyi dert etmezsiniz doğal olarak.
Dostum herkes gidip de 30-40K ya sistem mi alıyor? bak imzamda ki sistemi yıllar içinde parça parça upgrade ile bu hale getirdim bana geliş fiyatını söylesem gülersin 10K bile yok ee şimdi böyle bir sistemim var diye kenarda milyar milyar param olduğu anlamına mı geliyor?

Şu yazdığınla ''her taraf araba dolu yeğenim, avm ler daşıyor ekonomi çok iyi'' diyen dayılardan hiç bir farkın yok.

Senin mantığınla altında ortalama bir arabası olan adamın benzin parasını dert etmemesi lazım. Hayatında hiç benzinliğe girdin mi? şuan ortalama bir sedan arabanın deposu 1000 TL den fazlaya doluyor. O zaman ''eee o arabayı alan adamın o benzini dert etmemesi lazım'' mı diyecez?

Yazdığınız yorumları az mantık süzgecinden geçirin.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Atığım mesajda cümlemin sonundaki soru işareti mi yoksa ben mi yanlış görüyorum?
Sen yanlış görüyorsun galiba? İlk cümlenden sonra yani benim sana cevap verdiğim cümlenden sonra soru işareti görmüyorum.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Dostum herkes gidip de 30-40K ya sistem mi alıyor? bak imzamda ki sistemi yıllar içinde parça parça upgrade ile bu hale getirdim bana geliş fiyatını söylesem gülersin 10K bile yok ee şimdi böyle bir sistemim var diye kenarda milyar milyar param olduğu anlamına mı geliyor?

Şu yazdığınla ''her taraf araba dolu yeğenim, avm ler daşıyor ekonomi çok iyi'' diyen dayılardan hiç bir farkın yok.

Senin mantığınla altında ortalama bir arabası olan adamın benzin parasını dert etmemesi lazım. Hayatında hiç benzinliğe girdin mi? şuan ortalama bir sedan arabanın deposu 1000 TL den fazlaya doluyor. O zaman ''eee o arabayı alan adamın o benzini dert etmemesi lazım'' mı diyecez?

Yazdığınız yorumlar az mantık süzgecinden geçirin.
Benzini çalsin o zaman değil mi?

şahin doğan

80+ Platinum
crack oyunu savunmayanların %90 ı baba parası ile oyun alıyor. yani çok takılmayın beyler bayanlar.

Top Bottom