Dying Light 2 CRACKED!

arkadaşım o zaman git para ile al oyna, burda crack ile oyun oynayanlar seni dinleyip para ile oyun almayacak boşuna konuşuyorsun sen al oyununu git keyfine bak
Direkt crack'i bırakmaz ama belki kafasında bir şüphe oluşur, gider düşünür bu konuyu. Korsan oynayanların bir kısmı korsanın ne olduğunu bile bilmiyor. Bilenler de konu üzerinde çok düşünmüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Atamayacak zaten 3 kuruş parasıyla burada çoluk çocuğa hava atma derdinde.
Bu arada insanları "3 kuruş parasıyla" diyerek yargılaman ve aşağılaman hoş değil. Bence bu durumda korsanın etik bir şey olmadığını kabul edip haksız olduğunu kabul etmelisin. Tartışmalar insanlara bir şey katmak için vardır, amacı kim üste çıkar değildir.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Ekler

• WhatsApp Image 2022-02-05 at 12.32.50.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-05 at 12.32.50.jpeg
    88.2 KB · Hit: 85
Bu arada insanları "3 kuruş parasıyla" diyerek yargılaman ve aşağılaman hoş değil. Bence bu durumda korsanın etik bir şey olmadığını kabul edip haksız olduğunu kabul etmelisin. Tartışmalar insanlara bir şey katmak için vardır, amacı kim üste çıkar değildir.
Etik veya değil benim umurumda değil ve indiriyorum bu kadar basit. Burada korsanlığı savunanların %80'i korsan kullanıyor.

Bknz: Reklam engelleyiciler, müzik indirmek için korsan siteleri kullananlar, filmleri, dizileri korsan izleyenler, Windows'u ücretsiz crackleyenler vs uzar gider.

Firmaların hakkı yeniyor fakat Türk gencinin durumu iyi olsa vereceğini düşünüyorum şahsen... Bu durumlara ekonomimiz iyi olsaydı düşmezdik diye sanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri