PS4 ALINIR MI SİZCE ?

gamer1099

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ps4 buldum 2.el ilk defa alcağım ps 103 tane oyun veriyor a way out - alan wake remastered - assasins creed serileri - battlefield serisi - gta 5 - cyberpunk 2077 - days gone - mafia serisi - far cry serisi - dying light 1 - mortal kombat - uncharted - last of us - gibi oyunlar veriyor dahada var ps4 slim 1tb 15k sizce alınır mı

O paraya biraz daha eklersen 2.el PS5 Slim bulursun ama bu tür oyunları PS5 Slim'de satın alman gerek bunu hatırlatayım.

Arkadaşlar ps4 buldum 2.el ilk defa alcağım ps 103 tane oyun veriyor a way out - alan wake remastered - assasins creed serileri - battlefield serisi - gta 5 - cyberpunk 2077 - days gone - mafia serisi - far cry serisi - dying light 1 - mortal kombat - uncharted - last of us - gibi oyunlar veriyor dahada var ps4 slim 1tb 15k sizce alınır mı
PS4 zaten kırık konsol, online oyunlar hariç hepsini istersen bedava oynarsın. PS4 sahibi olarak söylüyorum konsol güzel ama o paraları da vermem ederi 7K civarı ortalama.

Kırık versiyonu 11 düz versiyonu 7k piyasası 15 e hayatta alınmaz . Kırık versiyonu süper bir şey bende kırdım cihazı ps1-2, nes gibi bir çok konsol oyununu çalıştırır hale geliyor ek olarak linux kurup bilgisayar gibi kullanılabiliyor ve bazı PC oyunlarını açabiliyor .

Kırık versiyonu 11 düz versiyonu 7k piyasası 15 e hayatta alınmaz . Kırık versiyonu süper bir şey bende kırdım cihazı ps1-2, nes gibi bir çok konsol oyununu çalıştırır hale geliyor ek olarak linux kurup bilgisayar gibi kullanılabiliyor ve bazı PC oyunlarını açabiliyor .
Kırık ps4 de Linux falan kullanabiliyor muyuz onu bilmiyordum linux desteğini PS3 de görmüştüm en son. Oluyorsa denerim bunu.

Bence alınmaz ve artık ps4 konsolun ben neslini tamamladığını ve bence ps5 almanızı tavsiye ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,848
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri