Hey Maşallah Bu ne Hız AbiPS4 de oyunu kırmışlar, PC den bir haber yok daha ama yakında kırarlar gibi gibi...
Alıntıyı görüntüle
Crack'e destek vermeyi bende tercih etmiyorumSatın almayı tercih ederim.
Her yeni çıkan oyuna +350 tl verebilecek kadar refahın yüksekse alabilirsin. Şahsen ben gidip cracklemeyi tercih ederim ama bunu insanlara duyurmam. Yoksa lincin babasını yiyorum.Satın almayı tercih ederim.
Yeni çıkan oyunları 350 TL ye alabiliyorsan çok iyi, ortalama 450-600 TL aralığında.Her yeni çıkan oyuna +350 TL verebilecek kadar refahın yüksekse alabilirsin. Şahsen ben gidip cracklemeyi tercih ederim ama bunu insanlara duyurmam. Yoksa lincin babasını yiyorum.
Steam fiyatından bahsetmiştim UnU. PS fiyatını görünce anlık:Yeni çıkan oyunları 350 TL ye alabiliyorsan çok iyi, ortalama 450-600 TL aralığında.
![]()
Dying Light 2 Stay Human - PS4 ve PS5 Oyunları | PlayStation
PlayStation Store'dan Dying Light 2'yi satın alın. Dying Light 2'de düşmancıl, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışırken, aksiyon dolu bir macerayı yaşayın.www.playstation.com
Korsan oynayana da kızamıyorum valla, şu ekonomide herkesin psikoloji bitik zaten bir de kalkıp basit eğlencelere bile erişemeyince yolda sokakta herkes birbirine sarıyor.Yerel fiyatlandırma ve Türkçe dil desteği ile çıkan bu oyuna kesinlikle destek vermek gerekiyor.
Zaten buradaki sorun parası olduğu halde korsan oynayan kişiler.Korsan oynayana da kızamıyorum valla, şu ekonomide herkesin psikoloji bitik zaten bir de kalkıp basit eğlencelere bile erişemeyince yolda sokakta herkes birbirine sarıyor.
Böyle bir oyunu açabilecek sistemi olan adamlar çok da dert etmemeli bu fiyatları bence. Tabii her şeyde olduğu gibi canım ülkemin bu sektörde de ekonomik sıkıntıları mevcut...Korsan oynayana da kızamıyorum valla, şu ekonomide herkesin psikoloji bitik zaten bir de kalkıp basit eğlencelere bile erişemeyince yolda sokakta herkes birbirine sarıyor.