Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
benim kafama takılan tek soru şu: bazı arkadaşları neden crack oyun oynayanlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Bana kalırsa sizin orijinal alın demenizin crack oynayanlar için gram değeri yok. isteyen istediğini yapsın. Şu devirde orta halli geliri olan birinin 350 lirayı çıkarıp bir oyuna vermesi çok zor.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Crack oynayanların sayısı azalmış. Vay be forum gelişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kafama takılan tek soru şu: bazı arkadaşları neden crack oyun oynayanlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Bana kalırsa sizin orijinal alın demenizin crack oynayanlar için gram değeri yok. isteyen istediğini yapsın. Şu devirde orta halli geliri olan birinin 350 lirayı çıkarıp bir oyuna vermesi çok zor.
Kafana takılan soruyu elli kere yazmışlar okusana. Türkçe dil desteği ve özel fiyatlandırma ile çıkmış oyun. Türkiye'de iyi satmazsa 3. oyunda bunlar olmaz.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Çare var, oynamamak.
Bunu deyince de hep gülüyorlar, oyun lüks mü nârâları atıyorlar. RDR 2, 2018'te çıktı. 2020'nin ekim ayında bilgisayar sürümü kırıldı. Ben ise 1-2 ay önce oynayıp bitirdim. 2020'de korsan indirip de bitirebilirdim. Oynamadım, para biriktirdim. Bir yerlerim eksildi mi? Hayır. God of War da hemen kırıldı, indirip oynayabilirim ama yapmıyorum. Para biriktiriyorum, birkaç ay sonra alacağım. Bir yerlerim eksilecek mi? Hayır. Sistemim de ortalama sayılır, 1660 Ti var. Bundan 2-3 sene öncesinde bu da yoktu. Böyle altlarında RTX 3000 serisi gibi kartları olup korsan oynayanları görünce ayrı bir garip hissediyorum.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Crack'e destek vermek etik değil ve ayıp bir şey linç yemen normal. Oyunun Türkçe dil desteği var, çünkü birinci oyunda Türk pazarından iyi kazandılar. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor, crack kullanmaya devam edilirse yapımcılar Türk pazarlarından çekilirler.
Haklısınız. Linç yediğim için mağdur rolünü takınmadım zaten. Haksız olduğumu biliyorum işte bu yüzden gizli gizli korsan oynuyorum. Yeni çıkan bir oyuna 500 lira verecek kadar zengin değilim maleesef. Ne derseniz haklısınız.

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
Crack oynayanların sayısı azalmış. Vay be forum gelişiyor.

Kafana takılan soruyu elli kere yazmışlar okusana. Türkçe dil desteği ve özel fiyatlandırma ile çıkmış oyun. Türkiye'de iyi satmazsa 3. oyunda bunlar olmaz.
Benim yazdığımıraz detaylı okursan neyi anlamadığımı anlarsın

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
benim kafama takılan tek soru şu: bazı arkadaşları neden crack oyun oynayanlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
Benim yazdığımıraz detaylı okursan neyi anlamadığımı anlarsın
Sorduğun soruyu bir kez daha gözden geçir o zaman.

Haklısınız. Linç yediğim için mağdur rolünü takınmadım zaten. Haksız olduğumu biliyorum işte bu yüzden gizli gizli korsan oynuyorum. Yeni çıkan bir oyuna 500 lira verecek kadar zengin değilim maleesef. Ne derseniz haklısınız.
500 azmıs 1000dir o

şahin doğan

80+ Platinum
Satın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
biz crack oynasakta oynamasakta bir şey değişmeyecek sonuçta oyun kırıldı

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Sorduğun soruyu bir kez daha gözden geçir o zaman.

500 azmıs 1000dir o
500 diyerek abartma kullanmadım. Oyun PS'de şuan 470 tl. Oyunun fiyatını okuyup sonra uydurup uydurmadığımı düşünün.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Bence iyi oyunlar verilen parayı hak ediyor. Geçenlerde metro exodus satın alıp oynadım, oyunun sonunda o kadar hayran kaldım ki ana oyunun dahil olduğu dlc içeren paketi tekrar satın aldım. En başta doğrudan bunu alsam, zaten ana oyun dahildi. Ama adamların yaptıkları oyuna o kadar saygı duydum ki aklıma bile gelmedi 2 defa boşa para veriyorum diye.

Arkadaşla bir sinemaya gidip gelelim deyince 100-200 lira parayı anında harcıyoruz saçma sapan marvel filmlerine, böyle kaliteli yapımlar bence verilen parayı hak ediyor. Abartmıyorum, oyuna saygımdan dolayı oyunun bitişinde yazan isimleri sonuna kadar takip ettim, devasa bir emek var ortada, insan daha iyi anlıyor.

Crack konusunda, 13-14 yaşında çocukların, ciddi olarak alma imkanı yoksa bence crackli oynaması normal. Ama ileride para biriktirince, cebinde para olup da almıyorsa o zaman yanlış bir hareket. Kimse durduramaz tabi, indiren öyle indirir, ama 3-5 sene sonra niye hiçbir oyunun Türkçesi yok, niye bizi dışlıyorlar diye ağladığınız zaman bu günleri hatırlarsınız umarım.
15 yaşındayım sorun bene mi? Keşke 14-15 deseydiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501
Üyeler
164,855
Son üye
johnwalkerw