Bence iyi oyunlar verilen parayı hak ediyor. Geçenlerde metro exodus satın alıp oynadım, oyunun sonunda o kadar hayran kaldım ki ana oyunun dahil olduğu dlc içeren paketi tekrar satın aldım. En başta doğrudan bunu alsam, zaten ana oyun dahildi. Ama adamların yaptıkları oyuna o kadar saygı duydum ki aklıma bile gelmedi 2 defa boşa para veriyorum diye.
Arkadaşla bir sinemaya gidip gelelim deyince 100-200 lira parayı anında harcıyoruz saçma sapan marvel filmlerine, böyle kaliteli yapımlar bence verilen parayı hak ediyor. Abartmıyorum, oyuna saygımdan dolayı oyunun bitişinde yazan isimleri sonuna kadar takip ettim, devasa bir emek var ortada, insan daha iyi anlıyor.
Crack konusunda, 13-14 yaşında çocukların, ciddi olarak alma imkanı yoksa bence crackli oynaması normal. Ama ileride para biriktirince, cebinde para olup da almıyorsa o zaman yanlış bir hareket. Kimse durduramaz tabi, indiren öyle indirir, ama 3-5 sene sonra niye hiçbir oyunun Türkçesi yok, niye bizi dışlıyorlar diye ağladığınız zaman bu günleri hatırlarsınız umarım.