Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
bedava oyun sarmıyor kral p2w oluyorlar
Gayet saçma bir genelleme. Şuan sana bedava olan veya olmuş ama P2W olmayan 10 tane oyun sayabilirim. Bedava mobil oyunları düşünerek "Tüm bedava oyunlar P2W" demeniz saçmalığın daniskası.

BEDAVA OLAN VEYA OLMUŞ P2W OLMAYAN OYUNLAR (10 TANE)

Valorant
CS:GO
Team Fortress 2
DOTA 2
LOL
Destiny 2
Warface
Warframe
Paladins
Unturned

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Açacak sistemin varsa alacak paran da vardır kafasını anlamıyorum. Bir yıl para biriktirip sistem aldıktan sonra para akmaya mi başlıyor sanıyorsunuz siz? Yok kardeşim para yok. Ayrıca yurt dışında "60" birim olan oyuna 800 birim vermek ne kadar paran olursa olsun koyar insana. Şahsen crack kullanıyorum, birkaç sene sonra oyunun fiyatı düşünce satın alıyorum oynadığım oyunları. Emek hırsızlığını desteklemiyorum fakat bu fiyatların da Allah belasını versin yani. Yapacak bir şey yok
Daha oyunun fiyatını bilmiyorsun dostum 😐

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Resul Asaf Polat
Bakma sen bunlara çoğu baba parası yiyor. Asgari ücret alıyorum ev kirası olmuş 2000 elektrik, doğalgaz desen bir dünya para, keza market alışverişi de öyle. Bir de gidip 300-400 oyuna mı vereceğim hadi oradan. Param olursa veririm ama YOK.
Çok haklısın dostum en ucuz eğlence yolu bilgisayar lakin onda bile eğlenemiyoruz artık ben bilgisayarımı durumum olmadığı için sattım. Umarım bir gün ekonomimiz düzelir ve çok sevdiğim bilgisayarlara kavuşurum, umarım herkes kavuşur...

şahin doğan

80+ Platinum
Gayet saçma bir genelleme. Şuan sana bedava olan veya olmuş ama P2W olmayan 10 tane oyun sayabilirim. Bedava mobil oyunları düşünerek "Tüm bedava oyunlar P2W" demeniz saçmalığın daniskası.

BEDAVA OLAN VEYA OLMUŞ P2W OLMAYAN OYUNLAR (10 TANE)

Valorant
CS:GO
Team Fortress 2
DOTA 2
LOL
Destiny 2
Warface
Warframe
Paladins
Unturned
hiç biri tarzım değil kral eyw yinede ben crack den devamke

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus Teke

şahin doğan

80+ Platinum
Çare oynamamak değil. İndirim kovalamak, yeni çıkan oyunları değil daha eski oyunları (2-3 yıllık oyunlar) oynamak, para biriktirmek gibi sıralanabilir.
yok kral eyw ben 2-3 yıl önce çıkmış olup gözüme takılan oyunların cracklerini oynadım bir daha para vermeye gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hırsızım diyorsun.
yoo öyle bir şey çalınan malı çalamazsın :d

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Çok haklısın dostum en ucuz eğlence yolu bilgisayar lakin onda bile eğlenemiyoruz artık ben bilgisayarımı durumum olmadığı için sattım. Umarım bir gün ekonomimiz düzelir ve çok sevdiğim bilgisayarlara kavuşurum, umarım herkes kavuşur...
Demekki siz bunu savunuyorsanız siz parası olmadığı için gelip sizin evinizden en sevdiğiniz değerli eşyaları çalan bir hırsızıda savunursunuz. Tabii ki de savunmazsınız. Aslında 2side benzer şey. Orda sana empati(duygudaşlık) yaptırdım. Mesela adamda yıllarını veriyor çok iyi çok uzun bir oyun yapıyor, ve bizim gibi kişiler içinde türkçe dil ekliyor. Sonra siz alamıyorsunuz diye adamın oyununu çalıyorsunuz. Ordaki hırsız ikileminde gayet iyi bir örnek verdim empati yapabilmeniz için.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Çare oynamamak değil. İndirim kovalamak, yeni çıkan oyunları değil daha eski oyunları (2-3 yıllık oyunlar) oynamak, para biriktirmek gibi sıralanabilir.
Oynamamaktan kastım oyunu alacak duruma gelinceye kadar oynamamak.

Top Bottom