Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Hah akleden insanlar çoğunlukta olmaya başladı ne güzel.Oynamasak ölmeyeceğiz ya, parayı biriktirip almayı tercih ederim.
Hah akleden insanlar çoğunlukta olmaya başladı ne güzel.Oynamasak ölmeyeceğiz ya, parayı biriktirip almayı tercih ederim.
Hayır destek vermedim bunu nereden çıkarttın?abdullah da crack e destek vermiş bakalım buna ne diyecekler![]()
evet o dogru kırmasınlar ya sonra turkce dıl detegı neden gelmıyo oyunlaraSatın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
hangi videoda :Oabdullah da crack e destek vermiş bakalım buna ne diyecekler![]()
buradakilerin mesajlarına bakılırsa crack hırsızlık oluyormuş o zaman oyunun kırıldığını paylaşmak destek oluyor kafasında olmaları lazımHayır destek vermedim bunu nereden çıkarttın?
instagram storyhangi videoda :O
Meğersem milletimizin içinde ne kadar çok hırsızlık yada birinin malını gasp etme gibi şeyleri savunan insan varmış. Bende sosyal ortamda öyle insanlar yok diye iyi bir milletiz sanıyodum.Crack devamke
Site linkini paylaştıysan evet, paylaşmadıysan hayır.oyunun kırıldığını paylaşmak destek oluyor
Dostum senin mantığına göre bıçaklanan insan haberi yapmak insan bıçaklamak oluyor...buradakilerin mesajlarına bakılırsa crack hırsızlık oluyormuş o zaman oyunun kırıldığını paylaşmak destek oluyor kafasında olmaları lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
instagram story
Onu da linçlerizabdullah da crack e destek vermiş bakalım buna ne diyecekler![]()
o zaman burada da kimse crack e destek vermiyor demek konu kapanmıştır.Site linkini paylaştıysan evet, paylaşmadıysan hayır.
Dostum bende korsan kullanımını desteklemiyorum ama gözünüzü seveyim iyice abarttınız gasp, hırsızlık falan ne alaka? yok fetö, pyd, pkk falan deseydin.Meğersem milletimizin içinde ne kadar çok hırsızlık yada birinin malını gasp etme gibi şeyleri savunan insan varmış. Bende sosyal ortamda öyle insanlar yok diye iyi bir milletiz sanıyodum.